EL BENJAMÍ ONDARENC ÀLEX TERRADES, CAMPIÓ AUTONÒMIC ALEVÍ DE RASPALL PER EQUIPS

 

 

  • Xavi Capellino, Blai Sivera i Pau Gilabert, subcampions autonòmics de raspall amb l’equip Aleví de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara

 

  • Raül Blasco, Josep Sapena, i Marc Estellés subcampions autonòmics amb l’equip infantil

 

Ondara 24.05.16. Dissabte passat es va celebrar a Oliva la final autonòmica dels XXXIV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana modalitat raspall, amb la participació dels equips benjamí, aleví i infantil de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara.

 

En categoria aleví, el pilotari benjamí d’Ondara, Àlex Terrades, es va alçar junt amb el seu equip aleví Oliva B campió autonòmic de raspall en les finals dels XXXIV JECV de raspall. L’equip aleví de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, integrat per Xavi Capellino, Blai Sivera i Pau Gilabert, va ser subcampió autonòmic (Ondara 10 – Oliva B 25).

alevin ondaraALEX TERRADES

En categoria infantil, l’equip de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, format per Raül Blasco, Josep Sapena, i Marc Estellés, es va alçar com a subcampió autonòmic, després de jugar la final contra Oliva A. I l’equip benjamí d’Ondara (Àlex Serra, Arnau Mas i Andreu Mullor) va quedar en un meritori quart lloc autonòmic després d’enfrontar-se a l’equip de Genovès.

infantilbenjamin ondara

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona  a tots els jugadors d’Ondara i a l’entrenador de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Mateu Fornés, per l’excel·lent temporada que han dut a terme.

 

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.