EL COMPOSITOR ONDARENC VÍCTOR VALLÉS I EL GRUP NODRISSA, PREMIS OCELL 2016

 

PREMIS OCELL 2016 (2) PREMIS OCELL 2016 (1)

 

La comèdia Trio Faraona d’Aiguamar Teatre fou l’espectacle que amenitzà la gala d’enguany

 

Ondara, 23.05.16. Ahir diumenge l’Auditori d’Ondara acollí la setzena gala dels Premis Ocell, els quals han celebrat enguany una nova revetlla fonamentada en el reconeixement de les personalitats que els membres de l’Associació Cultural Ocell han escollit per mitjà de les seues votacions. En aquest sentit, el  premi comarcal va ser per al Grup Nodrissa, una associació sense ànim de lucre nascuda el 2004 per englobar a persones que treballen en l’organització del Concurs fotogràfic de la lactància materna i que dues dècades després és ja un referent consolidat en la difusió i reivindicació de l’alletament natural. El guardó, que els fou lliurat pel regidor i tinent d’Alcalde José Ramiro Pastor, els arriba en un moment molt especial ja que l’entitat celebra enguany el vinté aniversari del concurs fotogràfic i els deu anys del taller de lactància: dues iniciatives de caràcter divulgatiu que han marcat el recorregut de l’associació, tal com expressaren les representants de Nodrissa en recollir el premi.

 

D’altra banda, pel que fa al premi local, aquest ha estat concedit al jove compositor Víctor Vallés Fornet, un músic ondarenc de consolidada trajectòria en l’àmbit de la música contemporània que, més enllà de les nombroses peces publicades i de les participacions a prestigiosos certàmens internacionals, cal destacar que ha sigut guanyador de diversos concursos de composició (destacant els 1ers Premis de la XLVIII edició del Concurs de Música Festera d’Alcoy, el de la IV edició del Premi Internacional de Composició de Música per a Banda de Muro o 1r Premi en la I edició del Concurs de composició «Solfes de la Mediterrània» per a quintet de vent i soprano 2014, entre molts altres). Sense dubte, un músic amb un prometedor currículum que agraí emocionat el guardó lliurat per l’Alcalde Zeus Serrano Soler. De fet, l’Alcalde reconegué la importància dels Premis Ocell a l’hora de recordar que l’Ajuntament d’Ondara dóna suport des d’enguany a una iniciativa de gran valor cívic i cultural per al municipi.

 

Tot seguit s’estrenà a l’escenari ondarenc el muntatge còmic Trio Faraona: una recomanable obra de la companyia Aiguamar Teatre que ja acumula notables premis i reconeixements. De fet, un llarg aplaudiment i el fet que un públic dempeus acomiadara els artistes certificà l’acceptació d’un espectacle que tancà amb èxit i humor l’edició dels Premis Ocell 2016.

PREMIS OCELL 2016

Publicado en Actualitat, Cultura.