EL CLUB DE NATACIÓ D’ONDARA VA PARTICIPAR EN EL VIII “TROFEU JOSÉ Mª ÀNGEL ‘PITET” DE GANDIA

 

 

El Club d’Ondara va ser l’únic participant de la Marina Alta i es va emportar una medalla de bronze

 

Ondara, 10.05.16. El Club de Natació d’Ondara va participar dissabte passat 7 de maig en el VII Trofeu José Mª Àngel “Pitet” de Gandia, sent el d’Ondara l’únic club participant de la Marina Alta. En el trofeu van participar les categories prebenjamí, benjamí i aleví, i el Club de Natació d’Ondara, entrenat per Mario Páez, va aconseguir molt bones marques, sent especialment destacada l’actuació de Sofia Curi, que es va alçar amb la medalla de bronze en la prova de 100 metres lliures.

 

En el trofeu de Gandia van participar clubs de gran prestigi, com el C.R.C.N Delfín, C.N.E Gandia, C.N. Oliva, Fènix Manises, i C. Valenciano. Una vegada més, el Club de Natació d’Ondara va saber estar a l’altura i va poder confirmar el gran treball realitzat per part dels nedadors i del cos tècnic.

 

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als nedadors d’Ondara pels seus resultats en aquesta temporada.

 

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.