ONDARA NETEJA DE FORMA INTEGRAL LA PLAÇA MAJOR

 

 

Els treballs s’estan realitzant durant aquesta setmana i inclouen la neteja de pintades, retirada de xiclets i neteja general del marbre

 

Ondara, 04.05.16. L’Ajuntament d’Ondara està executant durant aquesta setmana les labors de neteja integral de la Plaça Major, a fi de deixar aquest espai en perfecte estat per a poder ser gaudit per la ciutadania, i ser utilitzat en les millors condicions per a acollir els diferents esdeveniments. Així, durant tota la setmana, una empresa especialitzada en el tractament i neteja del marbre s’està dedicant a realitzar els treballs de neteja integral de tota la plaça, incloent la retirada de pintures, grafitis, xiclets apegats i neteja en general a pressió, realitzant un tractament adequat del marbre amb productes no abrasius, que estan tornant a tots els espais de la plaça al seu estat original, després de molt de temps en què no s’havia actuat en aquest cèntric emplaçament urbà.

 

El Regidor de Planejament, Gestió i Disciplina Urbanística, Josep Carles Femenia, ha indicat que amb aquest tipus d’actuacions s’estan recuperant els espais públics, començant per la neteja, que es gestiona en aquest cas a través de l’empresa municipal SINMA.

 

D’altra banda, des de l’Ajuntament s’està estudiant la possible reubicació dels elements de joc instal·lats en aquesta plaça a altres possibles emplaçaments, i també s’està analitzant la retirada dels pilars, que si bé quan es posaven les “veles” tenien sentit, ara es podrien reubicar per a guanyar més espai dins de la plaça.

 

c (1) c b (1) b

a (1) a

Publicado en Actualitat, Ajuntament.