L’EQUIP INFANTIL ONDARA A, CAMPIÓ DEL TORNEIG DE RASPALL DE BENIDORM

tornei benidorm (3) tornei benidorm (2) tornei benidorm

 

Raül Blasco, nomenat millor jugador del torneig

 

Ondara, 04.05.16. Dissabte passat 30 d’abril els dos equips d’infantil de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenats per José Mateu Fornés, van participar en el Torneig de Raspall del Trinquet de Benidorm. En el Torneig van participar 12 equips de categoria infantil de la Marina Alta i la Marina Baixa.

 

L’equip infantil A, integrat per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés, es va alçar amb el primer lloc com a campió del torneig, mentre que l’equip infantil B (compost per Josep Chesa, Andreu Mas i Xavi Capellino) van quedar en un meritori quart lloc. A més, el jugador d’Ondara A, Raül Blasco, va ser reconegut com a millor jugador del torneig.

 

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat els integrants d’ambdós equips de pilota d’Ondara i al seu entrenador per aquest nou èxit esportiu, que ve a confirmar una magnífica temporada per part dels jóvens esportistes locals.

tornei benidorm (4)

Publicado en Actualitat, Esports.