L’AUDITORI D’ONDARA ACOLLIRÀ L’ACTUACIÓ D’AGUSTÍN JIMÉNEZ I JORGE GARCÍA EN “MONÓLOGOS 10” EL 12 DE JUNY

 

 

La proposta porta a Ondara a alguns dels millors monologuistes d’àmbit nacional

 

Ondara, 03.05.16. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, en el seu afany de diversificar la programació cultural i oferir noves propostes, ha organitzat per al diumenge 12 de juny la celebració d’un espectacle de monòlegs amb intèrprets de primer nivell en l’àmbit nacional: “Monólogos 10”, amb l’actuació d’Agustín Jiménez i Jorge García. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i Eduardo Samblás (Tierra de Comedia) han presentat aquesta proposta.

 

Segons ha detallat Raquel Mengual, des del departament que dirigeix estan potenciant tot tipus d’esdeveniments en l’àmbit cultural (tant de musical, com teatral, literari, expositiu, etc.) i ara, la nova proposta per al mes de juny inclou potenciar també els monòlegs; “una activitat interessant que té el seu públic”, amb l’oferiment a la ciutadania de monòlegs amb artistes de qualitat.

 

Eduardo Samblás (Tierra de Comedia) ha agraït a Raquel Mengual “la seua preocupació i implicació en la cultura de la nostra comarca, especialment apostant pel nivell de qualitat de l’espectacle i dels artistes” ressenyat que aquest nou espectacle es porta a Ondara junt amb la Regidoria de Cultura, Promotora 600´s i Tierra de Comedia. Tindrà lloc el diumenge 12 de juny a les 20:00 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara. “Monólogos 10” és un espectacle que engloba als millors Monologuistes a nivell nacional; en aquest cas, actuaran Agustín Jiménez (que arriba per primera vegada a Ondara directament des de “El chiringuito de Pepe”, “Gyntoni” i “El Club de la Comedia”), i Jorge García, guanyador del primer concurs nacional de Tierra de Comedia.

 

Les entrades (12 euros) es poden adquirir ja en www.traslarisa.es i a la Casa de Cultura d’Ondara.

 

 

Publicado en Actualitat, Cultura.