LA BIBLIOTECA D’ONDARA OFEREIX ALS SEUS USUARIS DOS NOUS LLIBRES D’INTERÈS LOCAL I COMARCAL COINCIDINT AMB EL MES DEL LLIBRE

 

Ondara, 28.04.16. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha donat a conèixer que la Biblioteca Pública Municipal d’Ondara, coincidint amb el Dia i Mes del Llibre, posa a disposició de tots els usuaris dues novetats de llibres de gran interès local, comarcal i general.

 

Per un costat “Els Riu-Raus, l’elaboració de la pansa” de Carlos Fuster Montagud; una obra en què queda recollida una època de gran activitat agrícola, industrial i comercial, originada per tot el que envolta el món de la pansa. Aquest llibre constitueix un complet i interessant compendi etnogràfic que comprèn tots els aspectes de l’activitat de la pansa: espais, arquitectura, tasques concretes, materials, costums, vida, etc. Deixant patent que els Riu-Raus són “el patrimoni material que ens queda d’un món que forma ja part del passat, però del que cal portar sempre en la nostra memòria el gran paper que van protagonitzar els nostres avantpassats en la història”.

 

Des de la Regidoria de Cultura i des de la Biblioteca Municipal es difondrà aquest llibre, fent una donació de l’exemplar als centres escolars de la localitat (Col·legi Sanchis Guarner i IES Xebic).

 

D’altra banda, la Biblioteca Municipal d’Ondara ofereix als seus usuaris el llibre “100 Marcas valencianas con las que aprender”, donat pel veí d’Ondara i col·laborador del llibre Pedro Reig. Aquesta obra, recentment publicada, recopila casos pràctics de gestió de marques valencianes. Pretén deixar a la societat i al món empresarial valencià un llegat de valor, de criteri d’emprenedors i superació de tantes empreses lluitadores en temps difícils.

 

Ambdues obres estan disponibles a la Biblioteca Pública Municipal d’Ondara per a la seua consulta i préstec als usuaris.

 

 

libros abril libro 100 marcas

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Cultura.