86 XIQUETES I XIQUETS D’ONDARA REBEN EL SEU PREMI COM A PRIMERS LECTORS

 

La Regidoria de Cultura, a través de la Biblioteca Municipal, va entregar ahir un llibre als xiquets i xiquetes que compleixen 6 anys, en commemoració pel Dia del Llibre

 

Ondara 28.04.16. La commemoració del Mes Llibre d’Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura,  va comptar ahir dimecres amb una activitat exclusiva per als xiquets i xiquetes que es va celebrar com a novetat a la Plaça Major i que va comptar amb una alta participació: el lliurament dels Premis als Primers Lectors i posterior actuació de l’Oracle de l’Est. La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, i la bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, van donar la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes, i a les seues famílies, i els van explicar el funcionament de la Biblioteca Municipal, que està a disposició de tots els veïns perquè utilitzen els serveis que ofereixen, com el carnet de lector gratuït, el préstec de llibres o de materials audiovisuals, entre altres. A continuació, la Regidora de Cultura va entregar com a obsequi un llibre a tots els xiquets i xiquetes d’Ondara que compleixen sis anys enguany 2016. Un total de 86 xiquets i xiquetes van acudir ahir, acompanyats dels seus pares i mares, per a rebre el seu regal, consistent en un llibre didàctic en valencià, per a iniciar-se en el món de la lectura.

 

A continuació, es va celebrar un espectacle d’animació a la Plaça Major, enfront de la Casa de Cultura, que va anar a càrrec de la companyia l’Oracle de l’Est. L’actuació va consistir en un compendi de contes de H.C Andersen, primer explicant la seua història i a continuació amb la interpretació de dos dels seus contes clàssics; “L’aneguet lleig” i “Els fesols màgics”. L’activitat va tenir una alta participació i els artistes van saber connectar amb els més menuts, convertint l’actuació en un acte carregat de màgia.

 

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual,  ha qualificat com “tot un èxit” la iniciativa, i ha aprofitat per a animar als xiquets i xiquetes “que continuen llegint”, i a les mares i pares “que continuen fomentant entre els seus fills el plaer de la lectura”.

 

premis primers lectors (5) premis primers lectors (4) premis primers lectors (3) premis primers lectors (2) premis primers lectors (1)

Publicado en Actualitat, Cultura.