ELS EQUIPS ALEVÍ I INFANTIL D’ONDARA, CAMPIONS PROVINCIALS DELS JECV DE RASPALL

 

El trinquet municipal d’Ondara va acollir el dissabte les finals absolutes, amb la presència dels millors equips d’aquesta temporada, en les que l’equip benjamí d’Ondara es va alçar com a subcampió

 

Ondara, 25.04.16. El trinquet municipal d’Ondara va viure el dissabte una jornada excepcional amb la celebració de les finals absolutes provincials dels XXXIV JECV en la modalitat de raspall. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara ha sigut la gran triomfadora de la jornada, amb dos ors i una plata. Els equips aleví (integrat per Xavi Capellino, Blai Sivera i Pau Gilabert) i infantil (integrat per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés) es van alçar com a campions provincials en les seues respectives categories, en imposar-se en la final als equips de Beniarbeig-El Verger i de Petrer A, respectivament.

 

Per la seua banda, l’equip benjamí d’Ondara, integrat per Àlex Serra, Arnau Mas i Andreu Mullor, es va proclamar subcampió provincial, després d’enfrontar-se en el final a Petrer, l’equip del qual es va alçar amb l’or provincial.

 

Van lliurar les medalles i trofeus al trinquet d’Ondara el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines; l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, i el tinent d’Alcalde d’Ondara, José Ramiro. La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als jugadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i al seu entrenador, Mateu Fornés, per l’excel·lent temporada que estan duent a terme, en la que estan aconseguint uns magnífics resultats.

 

Raul Ondara campio infantil Xavi Ondara campio aleviIMG_5346IMG_5418IMG_5468IMG_5477IMG_5523IMG_5923IMG_5936IMG_5970IMG_5977IMG_5998IMG_6004IMG_6102

PODI PROVINCIAL ALACANT DELS XXXIV JECV DE RASPALL:

 

– Categoria benjamí:

1r – Petrer

2n – Ondara

3r – Beniarbeig-El Verger

4t – Orba A

 

– Categoria aleví:

1r – Ondara

2n – Beniarbeig-El Verger

3r – Xàbia

4t – El Campello A

 

– Categoria infantil:

1r – Ondara A

2n – Petrer A

3r – Sella A

4t – Benissa

 

– Categoria cadet:

1r – Orba A

2n – Agost

3r – Xàbia

4t – Beniarbeig-El Verger

 

– Categoria juvenil:

1r – Mutxamel

2n – Xixona

3r – La Vila

4t – Mutxamel B

 

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.