EL MINISTERI D’HISENDA ENVIA LES CARTES AMB LES INCIDÈNCIES DETECTADES ALS PROPIETARIS A L’EFECTE DE LA REGULARITZACIÓ CADASTRAL

 

En aquelles propietats a què se’ls ha detectat una incidència, s’abonarà una taxa de 60 euros

 

Ondara, 25.04.16. La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Ondara ha informat que el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques enviarà en breu una carta a aquells propietaris a qui se’ls ha detectat alguna incidència, a l’efecte de la regularització cadastral. Segons ha detallat el Regidor d’Urbanisme, Josep Carles Femenia, el passat mes de Juliol de l’any 2015, el Govern Estatal, per mitjà de la Direcció General del Cadastre, va iniciar al municipi d’Ondara un  procés de regularització cadastral. Amb aquest procés, el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques pretén que es regularitzen a efectes cadastrals i fiscals els immobles (edificis, cases, pisos, xalets, piscines, terrasses, etc…) que no estan donats d’alta en el Cadastre, o que, estant donats d’alta, han experimentat alguna modificació o ampliació, que tampoc es recull en aquest registre administratiu.

 

D’aquesta manera, tots aquells propietaris a qui els ha sigut detectada  alguna incidència, en  breu rebran  una comunicació per part de Ministeri d’Hisenda, per a iniciar el procediment de regularització cadastral. En la carta del Ministeri se’ls informa que hauran de procedir al pagament d’una taxa de 60 euros, amb motiu d’abonar els treballs de l’empresa que va realitzar la tasca de detecció de les incidències, a instància del Cadastre. En tot cas, només hauran d’abonar aquesta taxa aquells propietaris a qui se’ls ha detectat una incidència cadastral.

 

La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Ondara, a fi d’informar la ciutadania d’aquesta  circumstància, està remetent aquests dies una missiva a aquells propietaris a qui  el Cadastre els ha detectat alguna incidència. Per a més informació, els veïns poden dirigir-se a les oficines de l’Ajuntament d’Ondara, o per telèfon al 965766000.

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.