COMUNICAT ONDARA-TRIESPORT

 

gandia - ivan bici gandia - sergio aiguagandia - jaume correr

 

CAMPIONAT AUTONÒMIC GANDIA

 

“El passat diumenge 10 d’abril es va celebrar a Gandia el Campionat Autonòmic en distància Sprint del País Valencià (750 metres de natació, 21 kms en bici i 5 kms corrent).

 

Fins allí s’aproparen 12 membres de l’Ondara Tri-Esport, per deixar el nom del nostre poble el més alt possible, entre els millors del triatló de la nostra regió.
Desprès de més d’una hora d’esforç i barallar-se en els sectors de natació, ciclisme i atletisme amb els quasi 500 participants, els més destacats dels nostres foren: Jaume Enguix en la posició 59 (1h 06 minuts i 36 segons), Ivan Payà en la posició 66 (1h 06 minuts i 55 segons) i Sergio Torres en la 67 (1h 06 minuts i 59 segons), aquests dos foren 3er i 4rt classificats en la categoria 40-44, pel que tenim entre els nostres uns dels millors triatletes de la zona i demostren triatló a triatló el seu alt nivell!
Poc desprès anaren aplegant la resta: Joanfe Ribes (95), Pablo Martínez (100), Jorge Llàcer (108), Vicent Pastor (195), Juan Àngel Carrió (259), Inyaki Català (309), Lluís M. Ballester (340), Pau Segarra (392) i Paco Vives, qui no pogué acabar degut a una punxada en el sector de ciclisme.
Es proclamà campió Autonòmic Jesús Gomar, Emilio Aguayo fou subcampió i Roberto Sánchez completà el podi.
Com a nota, apuntar que aquest diumenge 17 d’abril participaran també alguns dels nostres membres en el Mig-Ironman d’Elx, l’esmenat «Arenales113», sobre unes distàncies d’1’9 kms de natació, 90 kms de bicicleta i 21,1 kms de córrer a peu.”

 

COMUNICAT REMÈS PER L’ONDARA TRI-ESPORT

Publicado en Associacions.