ONDARA CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA FIRA DE LA PARAULA I DE LA BONA TAULA

 

 

 

Les propostes comprenen el Street Food Ondara – Marina Alta, la Fira del Llibre en Valencià i d’Artesania, la Fira de Comerç Local, animació musical, concerts i la Matinal de Pintura

 

Ondara, 14.04.16. Aquest cap de setmana, el dissabte 16 i diumenge 17 d’abril, el Barri del Crist d’Ondara, (la Plaça 9 d’octubre i carrers adjacents) serà l’escenari de la I Fira de la Paraula i de la Bona Taula, organitzada per les Regidories de Promoció Econòmica i de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de la Macma, ACO (Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara) i la companyia de restauració “18 Graus”. La proposta inclou diferents iniciatives: el Street Food Ondara – Marina Alta, la Fira del Llibre en Valencià i d’Artesania, la Fira de Comerç Local, així com animació musical, concerts i una trobada de Pintors.

 

Quant al Street Food Ondara – Marina Alta, les “foodtrucks” s’instal·laran al Barri del Crist, amb l’objectiu d’oferir gastronomia de qualitat al carrer, així com dignificar i prestigiar el producte agroalimentari local. El Street Food d’Ondara comptarà amb la seua versió més completa, amb el nombre més gran d’expositors, que oferiran plats i tapes molt variats. L’obertura de Foodtrucks i Estands gastronòmics es produirà ambdós dies a les 12 hores. A més, hi haurà activitats complementàries relacionades; el dissabte a les 12 hores s’oferirà un taller de cuina infantil, i el diumenge a les 12 hores, hi haurà “showcooking”.

 

La Fira del Llibre en Valencià comptarà amb l’exposició de 18 estands, dedicats a la cultura valenciana i que també potenciaran els artistes musicals autòctons, mentre que la d’Artesania inclourà una desena de parades participants. La Fira del Llibre en Valencià comptarà amb la participació d’escriptores i escriptors de la Marina, que signaran exemplars (el diumenge 17 d’abril des de les 11:30 hores i des de les 17:30 hores). D’altra banda, en la Fira d’Artesania i del Llibre en Valencià d’aquest cap de setmana, per la compra d’un llibre o CD, es regalarà, per cortesia de la Regidoria de Cultura, una revista en valencià.

 

La reivindicació del producte propi es veurà també reflectit a la Fira de Comerç Local, que comptarà amb la presència dels estands d’ACO (l’associació de comerciants d’Ondara), que exposaran les seues diferents ofertes comercials.

 

En la Fira de la Paraula i de la Bona Taula hi haurà animació musical i propostes per als xiquets. El dissabte i diumenge, les actuacions i activitats de la fira es realitzaran segons afluència de gent, amb música en directe, dolçaina i tabal, cabuts, castells unflables, etc. A més, el dissabte 16 d’abril, l’horari nocturn de l’esdeveniment comptarà amb el concert del grup local “Solar” (banda d’Ondara que ofereix un rock alternatiu en castellà), a les 22:30 hores; mentre que a les 20:30 hores actuaran “Los sonidos”. L’animació musical també inclourà DJ’s; el dissabte a les 12.00 hores, Dj Joseph Llop; a les 18.30 hores, Dj Gary, que tornarà a actuar a les 21:30 hores, i a les 23:30 de nou Dj Joseph Llop. Mentre que el diumenge 17 d’abril, a les 12 hores, música amb Dj Pere Vegara.

 

Respecte al diumenge 17 d’abril, la proposta inclourà la trobada de pintors, amb la Matinal de Pintura Ràpida “Vila d’Ondara”. Sota el nom de “Pintors Matiners”, començarà de 8:30 a 9 hores amb la formalització de la inscripció i la recollida de tiquets per al dinar. Des de les 9 fins a les 14 hores els participants podran realitzar les seues obres, i a les 14 hores s’exposaran les obres a la Plaça 9 d’octubre. A les 14:30 hores els artistes participaran en un dinar de germanor.

 

 

 

 

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.