PAMIS TINDRÀ LA SEUA FALLA PER A LES FESTES DE SANT JOSEP 2016

 

 

 

L’Ajuntament d’Ondara col·labora, un any més, amb la iniciativa dels veïns

 

Ondara, 18.03.16. A Ondara també es podrà gaudir demà dissabte 19 de març, dia de Sant Josep, de la festa fallera. I és que en la pedania de Pamis, des de fa ja 16 anys, els veïns planten una falla, feta de forma completament artesanal per ells mateixos. En aquesta ocasió, i igual que en anys anteriors, Manolo Collado actua com a artista faller, amb la col·laboració de Miguel Tormo, José Manuel Lozano, Ramón Morera, Álex i Amado. Fa ja temps que els veïns de Pamis estan treballant en la creació de la seua falla, que s’ha dut a terme en les Escoles de Pamis.

 

L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Festes que dirigeix Mari Carmen Velázquez, col·labora en aquesta iniciativa, aportant la infraestructura i material necessari per a la plantà, així com patrocinant el castell de focs artificials previ a la cremà. Enguany, la falla de Pamis representarà un homenatge a les últimes falles que s’han creat en la pedania, i recull un poc de cada un dels monuments. La falla està feta de fusta, cartó i pintura, de forma completament artesanal i ecològica.

 

Hui es plantarà la falla, que aquest matí ja tenia muntada la seua base,  i demà dissabte 19 de març, dia de Sant Josep, faran la cremà a les 21:30 hores. També hi haurà, prèviament a la cremà, un castell de focs artificials, patrocinat per  la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Ondara.

 

 

Publicado en Ajuntament.