LA POLICIA LOCAL IMPARTEIX FORMACIÓ SOBRE REGULACIÓ DE TRÀNSIT A PROTECCIÓ CIVIL

 

jornada formacio

 

La Policia Local d’Ondara va participar també en unes jornades sobre adolescents i violència de gènere

 

Ondara, 17.03.16. L’Agrupació de Protecció Civil  d’Ondara ha rebut aquesta setmana una jornada de formació sobre senyalització, regulació  i acotament del trànsit, que ha estat impartida per l’Oficial Cap de la Policia Local d’Ondara, Toni Galiano. En aquesta primera fase, els voluntaris de Protecció Civil van rebre formació teòrica referent a la  manera de realitzar la correcta senyalització i regulació del trànsit, en cas d’eminent  necessitat per absència d’agents de la policia en un moment concret. Així mateix, també van rebre formació sobre les mesures de seguretat quant a la col·locació a la via pública. Aquesta jornada es completarà pròximament amb unes pràctiques sobre senyalització i regulació del trànsit.

 

Des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana, dirigida per Zeus Serrano, s’ha informat que el departament de Policia Local d’Ondara té  previst impartir noves accions formatives, amb l’objectiu de dotar els voluntaris de Protecció Civil d’Ondara de coneixements suficients  per a poder auxiliar, en cas de necessitat, als membres dels cossos de seguretat i emergències.

 

 

Participació en les jornades sobre adolescents i violència de gènere

dia de la dona

D’altra banda, la setmana passada, i amb motiu del Dia Internacional de la Dona (que es commemora el 8 de març), la Policia Local d’Ondara va participar en les Jornades celebrades a Cheste (València) sobre “Adolescents i violència de gènere. Com afrontar-la?”, impartides per l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE). Des de la Policia Local d’Ondara es va participar en un treball d’investigació, titulat “La mediació com a prevenció de la violència de gènere entre adolescents en centres escolars”,  junt amb altres policies de la província d’Alacant (Petrer, Onil, Alacant i Dolores). En finalitzar la Jornada, es va fer  una exposició dels treballs i el posterior lliurament dels diplomes acreditatius.

 

 

Publicado en Ajuntament.