L’OFICINA ADL D’ONDARA S’UBICARÀ A LA PLANTA BAIXA DE L’AJUNTAMENT DES DE L’1 DE MARÇ

 

 

         Ondara, 25.02.16. L’oficina ADL-AFIC d’Ondara, que actualment presta el seu servei a la planta baixa de la Casa de Cultura, passarà a ubicar-se a la planta baixa de l’Ajuntament d’Ondara a partir del dimarts 1 de març. L’objectiu d’aquesta mesura és optimitzar els recursos humans i materials de l’administració local, en ubicar tots els serveis administratius dins el propi edifici consistorial, segons ha argumentat el portaveu de l’Equip de Govern, José Ramiro. Un segon motiu es deu a la pròxima ubicació de l’Arxiu Històric Municipal al seu lloc natural, com és la Casa de Cultura (actualment s’emplaça a l’Ajuntament).

 

El Registre d’Entrada de l’Ajuntament continuarà mantenint la mateixa ubicació que en els últims mesos, en la primera planta de l’Ajuntament, per a millorar en l’àmbit organitzatiu els serveis que presta l’Ajuntament.

 

L’oficina ADL continuarà realitzant la seua funció com a Agència de Desenvolupament Local, AFIC (Agència per al Foment de la Innovació Comercial) i també com a centre col·laborador del SERVEF. La nova ubicació possibilitarà una optimització dels recursos personals municipals, amb l’objectiu de fomentar l’obertura de l’oficina enfocada a la promoció del comerç local, segons ha matisat el també Regidor de Promoció Econòmica i Comerç, José Ramiro.

Publicado en AFIC.