L’ACO D’ONDARA LLIURA ELS I PREMIS DEL COMERÇ LOCAL

Els guanyadors van ser Twuelve Beauty, Ca Paquitina, Perruqueria Salón Eos, Servicolor, Dora Pérez, Mobles Escrivà, Rosita Grimalt i Juanjo Mahiques

Ondara, 28.11.22. Aquest passat dissabte 26 de novembre, emmarcada en el darrer cap de setmana de la Fira d’Ondara 2022, es va celebrar al Prado d’Ondara la I Gala del Comerç Local i Lliurament dels I Premis del Comerç Local d’Ondara; un esdeveniment organitzat per l’ACO (Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara) i l’Ajuntament d’Ondara, que va comptar amb una xerrada motivacional a càrrec de Sergio Ayala, un sopar i una gala, en què es van donar els diferents premis de reconeixement al comerç local.

L’acte va comptar amb una nombrosa representació dels comerciants d’Ondara, encapçalats per la presidenta d’ACO, Inma Peiró. La I Gala del Comerç Local i Lliurament dels I Premis del Comerç Local d’Ondara va comptar amb el suport institucional de l’Ajuntament, i amb la participació de l’Alcalde d’Ondara i responsable de Promoció Econòmica i Comerç, José Ramiro; de membres de la corporació municipal, i de la cap del Servei territorial de Comerç, Artesania i Consum d’Alacant, Pilar Santos.

En el seu discurs, la Presidenta de l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara, Inma Peiró, va donar les gràcies als assistents per acompanyar-los, «en una nit de comerç, empresa i sobre tot de persones, on volem reconèixer l’esforç d’un sector i el treball d’un poble». Va agrair en nom de l’ACO l’ajuda de l’Ajuntament d’Ondara i de la Direcció General de Comerç. Va donar les gràcies a tots els comerciants i en especial als socis de l’ACO, destacant que «hauríem de donar un premi a cadascun dels comerços i empreses d’Ondara, pel que hem passat des de la pandèmia fins a hui; un premi a l’esforç, a la il·lusió i a la resiliència». Afegint que «el comerç no només fa poble: dóna llum i dóna vida; perquè sense comerç, sense empreses i sense economia, no podríem tindre ni cultura ni festa ni riquesa; un poble amb comerç és un poble amb oportunitats i amb futur; empresaris, administració i societat hem de caminar junts per a construir un futur millor. Quan compres al comerç local, fas una Ondara millor».

Per la seua banda, l’Alcalde d’Ondara i responsable de Promoció Econòmica i Comerç, José Ramiro, va donar l’enhorabona als nominats i als premiats. Al seu discurs va exemplificar que «un pilar fonamental d’un poble és el seu comerç local, i Ondara no s’entén sense tots i cadascun dels comerços i empreses, i com no, dels seus propietaris i propietàries; gent valenta que, amb el seu dia a dia, fa una Ondara millor, perquè la seua llavor fa poble». També, al·ludint a la xerrada motivacional de Sergio Ayala, va encoratjar els comerciants a «continuar sent valents, diferenciar-se i alçar-se una vegada més sempre que caiguen». A més, va lloar la tasca del departament d’ADL en la promoció del comerç local.

Els guanyadors dels I Premis del Comerç Local d’Ondara van ser els següents:

  • En la categoria «Comerç–Empresa innovadora»: Twuelve Beauty.
  • En la categoria de “Comerç-Empresa Sostenible”: Ca Paquitina.
  • En la categoria “Comerç-Empresa Jove”, Perruqueria Salón Eos.
  • Premi Especial a la Trajectòria Empresarial: Servicolor.
  • Premi Especial Dona Comerciant : Dora Pérez de Calçats Dora.
  • Premi Especial d’una vida dedicada al comerç: Mobles Escrivà.
  • Reconeixement especial ACO: Rosita Grimalt i Juanjo Mahiques.

El jurat dels I Premis del Comerç Local d’Ondara ha estat integrat per membres de l’Ajuntament d’Ondara i de l’Associació ACO.

Publicado en Actualitat, AFIC, Ajuntament.