L’ESPAI JOVE D’ONDARA PRESENTA LA PROGRAMACIÓ JOVE PER AL MES DE MAIG AMB IMPORTANTS NOVETATS

A més de les activitats consolidades, es presenten el Grup experimental de concentració i meditació; el GAM d’estudis (Grup d’ajuda mútua) i l’Opina jove

Ondara, 04.05.22. L’Espai Jove d’Ondara ha presentat una completa programació per a aquest mes de maig 2022 amb importants novetats, segons han donat a conèixer l’Alcalde d’Ondara i responsable de l’àrea de Joventut, José Ramiro; els tècnics de Joventut de l’Espai Jove, Pedro Gil i Mari Ferrer, i Raquel Vives, tècnica dinamitzadora que coordina el projecte de meditació. A més de les activitats consolidades com són l’Espai de Jocs (que es desenvolupa tots els divendres de 17 a 20 hores amb el joc «Carcassone» com a joc protagonista del mes) i el Taller de Ball Modern que es desenvolupa els dijous de 18 a 19 hores, aquest mes de maig, l’Espai jove ofereix també un torneig de bitllar.

Després de l’èxit del torneig de tenis taula organitzat durant les vacances de Pasqua, aquest mes de maig els i les joves poden participar d’un torneig de bitllar que se celebrarà el divendres 20 de maig de 17 a 20 hores a l’Espai Jove. Les inscripcions es poden fer a l’Espai jove o al web https://joventut.ondara.org/ i hi haurà premi per al guanyador o la guanyadora.

A més, com a novetat, l’Espai Jove inicia un Grup experimental de concentració. D’acord amb els resultats de les enquestes del Pla Jove i del primer #Opinajove a l’IES Xebic, els temes que més preocupen al jovent són: la pèrdua de valors humans, la salut mental, les cures personals i els resultats acadèmics. Amb la finalitat d’anar duent a terme accions que donen resposta a les necessitats i inquietuds dels joves d’Ondara, s’inicia aquest projecte com a espai per a l’experimentació de la meditació com a ferramenta per a la relaxació, la concentració, l’aprenentatge i l’autoconsciència. Aquesta activitat es desenvoluparà els dilluns a partir del 9 de maig, de 19 a 20 hores a l’Espai Jove, i la inscripció es pot fer al web https://joventut.ondara.org/ L’activitat va dirigida a joves d’entre 12 i 30 anys.

El dimecres 4 de maig, i periòdicament els dimarts i dimecres de 18 a 20 hores, també a l’Espai Jove es duran a terme els GAM d’estudis. El Grup d’Ajuda Mútua per a l’estudi pretén ser un grup format per persones que compartixen un mateix interès: la millora en els estudis. L’objectiu és que els propis joves puguen ajudar-se entre si i aprenguen de les experiències de la resta. Son grups oberts, heterogenis i sense líders, que comptaran amb l’acompanyament dels professionals de joventut de l’Ajuntament d’Ondara que facilitaran una actitud d’optimisme realista, corregiran idees equivocades i donaran a conèixer diferents tècniques d’estudi. L’assistència és voluntària i gratuïta.

Finalment, el 28 de maig de vesprada es celebrarà el primer #Opinajove a Ondara obert a la població jove en general. Aprofitant els diferents actes programats al voltant de l’edifici del Prado el dissabte 28 de maig, el departament de joventut es traslladarà allí per tal de poder difondre el procés participatiu que s’ha desenvolupat per a la redacció del futur Pla Jove d’Ondara i recollir propostes concretes per a la joventut del nostre municipi. D’aquesta manera culminarà el procés participatiu per al futur Pla Jove d’Ondara que pretén ser aprovat al plenari del mes de juliol.

Es pot obtindre més informació i resoldre dubtes sobre activitats concretes al correu joventut@ondara.org o al telèfon 662.321.840.

REGIDORIA DE JOVENTUT * AJUNTAMENT D’ONDARA

ESPAI JOVE D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.