LES INSCRIPCIONS PER AL CURS D’INICIACIÓ A L’AQUAGYM DE LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA ES FARAN DEL 2 AL 20 DE MAIG

El curs s’impartirà els mesos de juliol i agost, però les inscripcions cal realitzar-les aquest mes de maig

Ondara, 03.05.22. La Regidoria del Major de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha organitzat per aquest estiu el curs d’iniciació d’aquagym. Les inscripcions es podran realitzar del 2 al 20 de maig. Les persones interessades es poden inscriure al Centre Social d’Ondara de 9 a 14 hores. El telèfon és el 966477070.

El curs d’iniciació d’aquagym per a majors a la piscina municipal s’impartirà els mesos de juliol i agost, dimecres i divendres.

La Regidora del Major, Mª Carmen Velázquez, ha animat a les persones interessades a reservar quant abans la seua plaça per a poder participar en aquesta proposta estiuenca esportiva que posarà en marxa el seu departament. Les condicions per a accedir a aquest curs són estar empadronats a Ondara i ser soci/a de la UPJ Ondara.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.