EL PROGRAMA FORMATIU “ONDARA ACTIVA” VISITA SERVICOLOR

Fins al 26 de novembre s’està reprenent el programa “Ondara Activa” amb classes presencials; visita a empreses locals i comarcals, i amb el recurs de la nova web https://ondaractiva.com/

Ondara 23.11.21. La nova edició del programa d’impuls local per a la creació i consolidació d’empreses “Ondara Activa” 2021, organitzat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Ondara, s’està desenvolupant del 15 al 26 de novembre. Es tracta de la 4a edició d’aquesta iniciativa. El programa formatiu Ondara Activa torna a apostar per la formació d’emprenedors, per l’empresa i el comerç.

“Ondara Activa” 2021 s’està desenvolupant amb classes presencials adaptades a les condicions sanitàries, tutories per a crear empreses i com a novetat, visita a les pròpies instal·lacions d’empreses comarcals per a conèixer la seua experiència: Ale-hop, Alondra, Garmol i Servicolor.

Precisament, ahir els integrants del programa van acudir a visitar les instal·lacions de l’empresa local Servicolor. Hui aniran a visitar Alondra, dijous Ale-hop i el divendres, Garmol.

La posada en marxa de la nova web d’Ondara Activa, www.ondaractiva.com és una de les principals novetats de la quarta edició del programa Ondara Activa 2021. El Programa formatiu Ondara Activa 2021 “Crea o consolida el teu negoci a Ondara” és un servei gratuït de formació i mentorización per a desencolupar un projecte emprenedor o consolidar un negoci amb majors garanties d’èxit.

El programa s’executa aquesta segona quinzena novembre i es divideix en 4 fases/àrees de suport:

SESSIONS FORMATIVES

En diferents àrees empresarials, màrqueting i vendes, finances i finançament, estratègia empresarial de la mà d’experts professionals amb més de 20 anys d’experiència. El programa formatiu s’imparteix del 15 al 26 de novembre, de dilluns a divendres, en horari de 16:00h a 20:30 hores, en la Casa de la Cultura d’Ondara. Els professors que imparteixen les sessions són Pepe Crespo, Pedro Reig, Isaías Pérez i Guillermo Salvador.

TALLERS AMB EMPRESARIS

Masterclass de la mà de destacades empreses comarcals i visites a les empreses col·laboradores.

TUTORIES: ACOMPANYAMENT I MENTORITZACIÓ

Mentoríes personalitzades que permetran un seguiment i correcte desenvolupament dels teus projectes i el seu continu avanç.

AJUDES I SUBVENCIONS

A través d’oficina ADL d’Ondara, destinades a persones emprenedores i empreses de fins a 3 anys d’activitat.

Publicado en Actualitat, AFIC.