JA ES PODEN ADQUIRIR LES ENTRADES PER ALS ACTES DE LES FESTES DE LA SOLEDAT ONDARA 2020-21

Ondara viurà del 9 al 13 de setembre les seues Festes Patronals en Honor a la Soledat 2020-21, organitzades per la Comissió de Festes de la Soledat 2020- 2021. Per tal d’oferir unes festes “segures” s’han centralitzat els principals actes a la plaça de bous i auditori, amb reserva d’entrades, control d’accés i reducció d’aforament.

Les entrades per als actes són gratuïtes i es poden adquirir ja en la web www.agendaondara.es o a la Casa de Cultura d’Ondara. Els esdeveniments es realitzaran seguint els protocols i mesures de seguretat enfront del covid-19, amb control i reducció d’aforament.

El programa de Festes de la Soledat 2021 comptarà amb els actes tradicionals de la Coronació (el divendres 10 de setembre, amenitzat per la Universal Chamber Orchestra i amb la posterior actuació de Pupil·les) i l’Ofrena (diumenge 12 de setembre); ambdós actes es realitzaran en la Plaça de Bous i caldrà reservar prèviament l’entrada en www.agendaondara.es o en la Casa de Cultura:

CORONACIÓ:

https://agendaondara.es/evento/11948-festes-soledat-2021-coronacio-de-les-regines-major-i-infantil

OFRENA:

https://agendaondara.es/evento/11951-festes-soledat-2021-ofrena-i-missa-a-la-mare-de-deu-de-la-soledat

També s’oferiran altres actes com el musical infantil de Peter Pan a l’Auditori i la revetla en la plaça de bous amb l’espectacle Musical Top Talent (per a ambdós esdeveniments del dissabte 11 de setembre s’haurà de reservar prèviament l’entrada):

MUSICAL PETER PAN AUDITORI:

https://agendaondara.es/evento/11949-festes-soledat-2021-musical-infantil-peter-pan-el-rescate-de-campanilla

MUSICAL GOT TALENT PLAÇA BOUS:

https://agendaondara.es/evento/11950-festes-soledat-2021-espectacle-the-talent-el-musical

ORGANITZA: COMISSIÓ SOLEDAT 2020-2021

  • CONSULTA EL PROGRAMA DE FESTES SOLEDAT 2020- 21:⤵⤵

DIJOUS, 9 DE SETEMBRE

22:00 h. CONCENTRACIÓ de la Comissió de Festes 2020/21, Regines, Corts d´honor, Acompanyants, Sr. Retor i Autoritats al M. I. Ajuntament per a procedir a l´encesa de l´enllumenat, donant així inici a les Festes Patronals en honor a la Mare de Déu de la Soledat.

22:30 h. ESPECTACLE MUSICAL a càrrec de MARINA BOLEROS a l’Auditori Municipal. Durant l´espectacle es repartirà un refrigeri als assistents, amb la col·laboració de Bodegas Aguilar i Bodegas Leopoldo.

DIVENDRES, 10 DE SETEMBRE

12:00 h. VOLTEIG GENERAL de totes les campanes de la vila anunciant “L´Àngelus”. DISPAR de 21 salves en honor a la Nostra Patrona.

CONCENTRACIÓ de la Comissió, Regines, Corts, Acompanyants al Convent de la Mare de Déu de la Soledat per a posteriorment acudir al Cementeri Parroquial per a oferir una corona de llorer en memòria de tots els difunts d´Ondara, acompanyats per la Dolçaina i tabalet.

19:00 h. ARREPLEGADA de les Regines, les seues Corts d´honor i Acompanyants per la Xaranga l´Atril d´Ondara.

21:30 h. RECEPCIÓ del Sr. Retor, Autoritats, Comissió de Festes, Regines, Corts d´Honor i Acompanyants 2020/21, Regina i Dames d´Honor 2019, Regines de Festes i Autoritats de la Comarca, Associacions i altres convidats a l´Ajuntament.

23:00 h. ACTE DE CORONACIÓ de les Regines ma#jor e infantil Soledat 2020/21, acompanyades de les seu#es Corts d´Honor i Acompanyants a la Plaça de Bous, amb la participació de la Regina i Dames d´honor 2019 i l´assistència del Sr. Retor, Autoritats, Regines de la comarca, convidats ipoble en general. L´acte de coronació estarà amenitzat per la UNIVERSAL CHAMBER ORCHESTRA. A continuació, actuació del grup musical PUPIL·LES.

DISSABTE, 11 DE SETEMBRE

08:00 h. “DESPERTÀ” amb dispar de tronadors acom#panyats per la Dolçaina i tabalet.

SANTA MISSA DE L´AURORA al Convent de la Mare de Déu de la Soledat.

10:30 h. ARREPLEGADA de les Regines, Corts d´Ho#nor, Acompanyants, Festers i Autoritats a càrrec de la Xaranga l´Atril.

12:00 h. SANTA MISSA en HONOR A LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS a l´Església Parroquial de Santa Ana cantada pel “CORO PARROQUIAL”. Al finalitzar es farà el lliurament dels premis als xiquets de catequesis guanyadors del “VIII CONCURS DE DIBUIX MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT”. Posteriorment, visita a la Residència “MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT”, per oferir un obsequi als nostres majors, acompanyats per la Xaranga l´Atril.

19:00 h. MUSICAL infantil de PETER PAN “Nunca Jamás, El rescate de Campanilla” a l´auditori d’Ondara Tenor Valerià Gil.

23:30 h. REVETLA a la Plaça de Bous amb l’espectacle MUSICAL TOP TALENT.

DIUMENGE, 12 DE SETEMBRE

08:00 h. VOLTEIG GENERAL DE CAMPANES I “DESPERTÀ” amb dispar de tronadors acompanyats per la Dolçaina i tabalet.

09:00 h. SANTA MISSA DE L´AURORA al Convent de la Mare de Déu de la Soledat

11:00 h. PARC INFANTIL, oferit per la Regina infantil a la plaça del Centre Social.

18:00 h. ARREPLEGADA de les Regines, Corts d´Honor, Acompanyants, Festers i Autoritats per la Unió Musical d´Ondara.

19:00 h. OFRENA DE FLORS a la Nostra Patrona la Mare de Déu de la Soledat, amenitzada per la Unió Musical d´Ondara en la Plaça de Bous. Una vegada finalitzada l´ofrena, MISSA SOLEMNE PONTIFICAL EN HONOR A LA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT, oficiada pel Excm. Sr. Bisbe auxiliar de València, cantada pel “CORO CAPELLA SANTÍSSIMA VERGE DE LA SOLEDAT”.

Ens acompanyarà el CAMPANAR MÒBIL de la Colla dels Campaners d’Ontinyent qui interpretarà de forma manual tots els tocs, vols i repics corresponents al Trasllat, Ofrena i Missa Major.

Posteriorment, una vegada finalitzada la Missa, ESPECTACULAR CASTELL DE FOCS D´ARTIFICI a càrrec de la pirotècnia “RICASA”. Donant així fi a les festes de la Mare de Déu de la Soledat 2020/21.

DILLUNS, 13 DE SETEMBRE

20:00 h. SANTA MISSA RÈQUIEM a la Capella del Cementeri Parroquial en sufragi de tots els difunts d´Ondara.

Publicado en Actualitat, Associacions.