LES ESCOLES ESPORTIVES MUNICIPALS D’ONDARA COMENCEN DE FORMA ESCALONADA AQUEST MES DE SETEMBRE

Encara queden places lliures en algunes disciplines esportives, i les inscripcions s’han de realitzar en la web www.esportsondara.com

Ondara, 02.09.21. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha donat a conèixer las dates de començament de la nova temporada esportiva 2021-2022 de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara. Les Escoles Esportives de Futbol i de Bàsquet han començat aquest dimecres 1 de setembre. Les Escoles de Pilota i de Tennis Taula començaran el 15 de setembre. La de Gimnàstica Rítmica comença el 17 de setembre. La de Tennis el 28 de setembre i l’Escola Multiesportiva, l’1 d’octubre.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ofereixen per al nou curs 2021-2022 un total de set disciplines esportives: futbol, bàsquet, gimnàstica rítmica, tennis-taula, pilota valenciana, escola multiesportiva (de 4 a 6 anys), i tennis. Des de l’àrea d’Esports s’ha indicat que encara queden places lliures en certes categories d’algunes disciplines esportives, i les inscripcions s’han de realitzar en la web www.esportsondara.com . Aquesta nova pàgina web específica facilita i agilitza la gestió de les matrícules de les Escoles Esportives Municipals d’Ondara. Per a poder realitzar la inscripció s’haurà d’abonar la totalitat de la taxa corresponent a cada escola, o bé 50 euros en concepte de reserva de plaça, i en començar la temporada, s’abonarà la resta. Quant als preus de les Escoles Esportives Municipals, es mantenen els mateixos que aquest curs 2020-2021, amb descomptes per ser resident a Ondara i per tindre germans inscrits.

Publicado en Actualitat, Esports.