CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA JORNADA 14 DESEMBRE 2019 – EQUIP INFANTIL B

WhatsApp Image 2019-12-09 at 21.16.37

Ondara B 3 – 1 Dénia D

Partit que va començar de cara molt aviat a causa d’una bona contra que va finalitzar Cristian en el minut 2. 15 minuts després un passi a l’esquena per a Diego que finalitza amb un bon tir per dalt des de la frontal de l’àrea. Uns minuts després arribaria el gol de Dénia per una distracció defensiva.

Després del pas per vestuaris el nostre equip va sortir a per totes i molt forts en defensa, això va fer que el 3-1 arribarà en el servei d’un córner que Diego aconsegueix rematar a la xarxa.

L’únic «però» del partit va ser la lesió del nostre jugador Pau, esperem que es recuperi aviat.