COMENÇA A PRESTAR SERVEI A ONDARA LA MÀQUINA DE PRESSOTERÀPIA ADQUIRIDA PER L’AECC GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DE l’AJUNTAMENT D’ONDARA AMB LA RECAPTACIÓ DEL SONAFILM

aecc presoterapia (1)

Aquesta màquina donarà servei des d’aquesta mateixa setmana, de forma gratuïta, a persones malaltes de tota la Marina Alta, i està ubicada en Garrido Fisioteràpia & Rehabilitació

Ondara, 16.09.19. La part de recaptació obtinguda per la venda de les entrades del Sonafilm, el Festival de Música de Cine d’Ondara (celebrat el 31 d’agost a la Plaça de Bous) que s’ha destinat a l’AECC (més de 2.900 euros) ha servit per a adquirir una màquina de pressoteràpia, amb la que es treballen els ganglis limfàtics de persones que han patit càncer de mama. Aquesta màquina donarà servei des d’aquesta mateixa setmana, de forma gratuïta, a persones malaltes de tota la Marina Alta, i estarà ubicada en Garrido Fisioteràpia & Rehabilitació.

Les Regidores de Cultura i de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, Raquel Mengual i Mª Carmen Velázquez, acompanyades per la presidenta de la Junta Local de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, i el personal de la clínica de fisioteràpia, han donat a conèixer la prestació a la ciutadania d’aquest nou servei.

La presidenta de la Junta Local de l’AECC, Mª Carmen Bisquert, ha informat que ja comencen les sessions de pressoteràpia, que es realitzaran els dimarts i divendres de 9 a 11 hores. Totes les persones que tinguen un linfedema poden fer ús de les sessions. Es poden beneficiar de forma gratuïta les persones de la Marina Alta que patisquen aquesta malaltia. Per a això, hauran d’agafar cita prèvia en Garrido Fisioteràpia & Rehabilitació (carrer Lepanto d’Ondara, telèfon 619985797).

aecc presoterapia (2)

Cal recordar que el dissabte 31 d’agost es va celebrar amb gran èxit el festival Sonafilm, que, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, va ser a més un esdeveniment de caràcter solidari, ja que part de la recaptació per la venda de les entrades s’ha destinat a l’Associació Espanyola contra el Càncer de la Marina Alta. L’Ajuntament d’Ondara va realitzar la donació simbòlica de 2.941,48 euros a la Junta Local d’Ondara de l’AECC. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’AECC ha procedit a comprar aquesta màquina.

Publicado en Actualitat, Associacions.