LES INCIDÈNCIES EN L’ENLLUMENAT PÚBLIC D’ONDARA A CAUSA DE LES PLUGES ESTAN EN VIA DE SOLUCIONAR-SE

Ondara, 16.09.19. Les fortes precipitacions dels últims dies, amb filtracions i acumulacions d’aigua, han motivat alguns problemes en l’enllumenat públic d’Ondara.

Les incidències comprenen, d’una banda, problemes en les noves lluminàries que s’estan instal·lant (amb la subvenció de la Diputació Provincial d’Alacant, dins de les subvencions per a inversions financerament sostenibles de l’anualitat 2018) en tot barri del Crist, així com el carrer Blasco Ibáñez i perpendiculars, i la zona de l’extrem de la Ronda de la Generalitat, (carrers com a Pintor Sorolla i Antic Camp de Futbol). En aquestes zones s’estan canviant les lluminàries actuals per Led; una obra que encara no està recepcionada per l’Ajuntament. Les pluges han motivat l’existència d’incidències durant aquests dies en aquestes àrees d’Ondara, amb alguns trams a fosques en determinats moments en l’enllumenat públic.

D’altra banda, la climatologia també ha afectat l’enllumenat públic d’altres àrees, com els carrils bici de la carretera Ondara-Dénia i del polígon; així com també ha afectat l’ascensor de la passarel·la cap al centre comercial, que roman fora de servei en haver-se fos la cèdula.

Segons ha confirmat l’Ajuntament d’Ondara, s’està treballant, tant des de l’empresa adjudicatària de les obres del canvi de lluminàries, com des de l’àrea tècnica i d’electricitat de l’Ajuntament per a solucionar aquest problema com més prompte millor, encara que és possible que encara continue aquesta situació durant els pròxims dies.

mde

* La imatge correspon a uns dels carrers on s’ha procedit aquest estiu a realitzar el canvi de lluminàries *

Publicado en Actualitat, Ajuntament.