LA XXI CURSA POPULAR D’ONDARA SE CELEBRARÀ EL DISSABTE 25 DE MAIG

La gran festa de l’atletisme local està organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament

Ondara, 10.05.19. La 21a edició de la Cursa Popular d’Ondara (10a prova puntuable del 23è Circuit a Peu Marina Alta) se celebrarà el dissabte 25 de maig, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara. La XXI Cursa Popular d’Ondara ha sigut presentada per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports, Mar Chesa, i els representants del Club d’Atletisme Ondara, Pep Giner i Juan Ginestar. L’esdeveniment comptarà amb diverses sorpreses i animació musical durant la jornada (amb la participació d’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, i la batukada Ondaratack durant el recorregut de la cursa).

presentacio volta a peu

Des de l’organització es preveu la participació d’uns 1.300 corredors en la prova dels adults. A més, s’espera l’assistència d’uns 500 xiquets que participaran en les curses de categories inferiors. La cursa d’Ondara és tot un referent en l’àmbit esportiu comarcal, i un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren en la localitat, segons ha recalcat la Regidora d’Esports, Mar Chesa; qui ha agraït el seu suport als patrocinadors, a Protecció Civil, a la Policia Local, a Somesport, i sobretot, al Club d’Atletisme d’Ondara per la seua organització de l’esdeveniment.

Les inscripcions dels adults (aquells que no estiguen inscrits ja al Circuit a Peu Marina Alta) es podran efectuar en la web www.somesport.com fins al 23 de maig. I per als xiquets i xiquetes d’Ondara, es distribuirà una circular en els col·legis, a fi que s’apunten, encara que també es podran inscriure a través de la web de somesport del 17 al 23 de maig.

La prova tindrà 10 quilòmetres, amb el mateix recorregut que en l’edició anterior, amb eixida des de l’Avinguda Doctor Fleming i meta al carrer General Bosch, al costat del Prado. L’eixida de la cursa dels adults serà a les 19 hores. Abans, des de les 17 hores, se celebraran les carreres de les categories inferiors: prebarrufets, barrufets, prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, i cadets (femení i masculí). Tots els xiquets i xiquetes inscrits en les proves de categoria prebarrufets, barrufets i prebenjamins obtindran una medalla per la seua participació. A partir de la categoria benjamí, es lliuraran trofeus als guanyadors de cada categoria.

Des de l’organització s’ha volgut agrair la participació dels patrocinadors i col·laboradors del circuit, com són somesport.com, Baleària, Matties Bags, HLA San Carlos-HLA Sport, Rema (Rehabilitación y cardiología deportiva), Portal de la Marina, Canfali, Servicolor, Catalana Occident Assegurances, Montgó Radio, Radio Dénia i Radio Litoral-Cadena SER,així com als col·laboradors de la prova d’Ondara.

Cartell (2)_01

Publicado en Actualitat, Esports.