L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA TRIOMFA EN LES FINALS PROVINCIALS DE RASPALL JECV

1 escola ondara tots

Ondara va aconseguir tres ors (en benjamí, aleví i cadet), la plata en juvenil i el bronze en infantil, aconseguint trofeu en totes les categories dels JECV

Ondara, 13.05.19. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va ser la gran triomfadora ahir diumenge 12 de maig en les finals provincials de raspall dels XXXVII JECV que es van celebrar al carrer de pilota d’El Verger. Ondara havia aconseguit classificar cinc equips, en les cinc categories de joc, i va aconseguir trofeu en totes elles: l’escola d’Ondara es va alçar amb l’or en tres categories: benjamí, aleví i cadet; amb la plata en juvenil, i amb el bronze en infantil.

En benjamí, l’equip d’Ondara (integrat per Dani Serra, Uxue Arbona i Joan Garrido) es va imposar a l’equip de Sella-Relleu en la final absoluta, aconseguint ser campió provincial.

benajmins or grupbenajmins or

En categoria aleví, l’equip d’Ondara (integrat per Arnau Mas, Andreu Mullor i José Miguel Sastre) es va imposar als locals de Beniarbeig-El Verger, aconseguint l’or en raspall.

alevins or alevins or grup

En infantil, Ondara lluitava pel tercer lloc provincial, que va aconseguir després de vèncer a l’equip d’Orba. L’equip ondarenc, que va obtenir el trofeu de bronze, va estar integrat per Gorka Arbona, Quico Roselló, Àlex Serra, Mateu Guitart i Joan Mullor.

infantils bronze

En categoria cadet, l’equip d’Ondara (Josep Chesa, Andreu Mas i Adrià Duro) va guanyar la final enfront de Beniarbeig-El Verger, aconseguint la copa d’or.

cadets or grup cadets or

I en categoria juvenil, Orba es va imposar a Ondara en la final absoluta, aconseguint d’aquesta manera Ondara la plata en aquesta categoria. L’equip d’Ondara va estar integrat per Josep Sapena i Marc Estellés.

juvenils plata

El lliurament de medalles i trofeus va comptar amb la presència, a més de amb les autoritats del Verger i de la Federació de Pilota Valenciana, també de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa. Ambdós van voler felicitar als pilotaris de l’escola d’Ondara pel seu esforç i grans resultats, així com als entrenadors de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, Juanma Garrido i Néstor Portes, per la gran tasca que estan realitzant. Els tres equips que han aconseguit l’or (benjamí, aleví i cadet) jugaran aquest dissabte 18 de maig la final absoluta autonòmica de raspall.

IMG_0768 foto jugador d´Ondara, cadet

Rànking provincial d’Alacant dels XXXVII JECV de raspall.
– Categoria benjamí:
1r – Ondara
2n – Sella-Relleu A
3r- Beniarbeig-El Verger
4t – Agost

– Categoria aleví:
1r – Ondara
2n – Beniarbeig-El Verger A
3r – Benissa
4t – Dénia A

– Categoria infantil:
1r – Beniarbeig-El Verger
2n – Petrer
3r – Ondara
4t – Orba

– Categoria cadet:
1r – Ondara
2n – Beniarbeig-El Verger A
3r – Orba

– Categoria juvenil:
1r – Orba
2n – Ondara
3r – Benissa

Publicado en Actualitat, Esports.