DES DEL 13 DE MAIG ES POT PROCEDIR AL PAGAMENT DE LES TAXES DELS GARITOS DE SANT JAUME 2019

Ondara, 09.05.19. Segons ha informat la Regidora de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, des del proper dilluns 13 de maig es pot procedir al pagament de les taxes per instal·lació de garitos en les Festes Populars de Sant Jaume 2019, que tindran dos trams de pagament: 40 euros per a aquells que no tinguen aire condicionat, i 60 euros per als que disposen d’aparell d’aire condicionat.

De nou, enguany es procedirà al pagament a través del següent compte bancari: ES68 3058 2613 0127 3200 0013 (CajaMar). En cas de dubte, les persones interessades poden acudir a les oficines de l’Ajuntament d’Ondara. El pagament de la taxa per instal·lació de garitos es podrà realitzar des del dilluns 13 de maig, i es recomana fer el pagament abans del 12 de juliol de 2019, indicant el nom de la penya o quintada, i el de la persona que realitza l’ingrés, i núm. de telèfon de contacte, segons ha indicat Mª Carmen Velázquez.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.