OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LES V OLIMPÍADES PER A GENT MAJOR QUE TINDRAN LLOC EL 10 DE MAIG A BENITATXELL

jornades_2019

Ondara, 11.04.19. El divendres 10 de maig se celebrarà al Poliesportiu La Font de Benitatxell la “V Jornada Olímpics – Les olimpíades per a la gent major”, dins de la Lliga Marina Alta, que comptarà amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

Les persones majors de la Marina Alta participaran en aquesta iniciativa esportiva comarcal, provinents de Dénia, Els Poblets, El Verger, Benitatxell, Pedreguer, Llíber, Pego, Xàbia, Ondara i Benissa.

En el cas d’Ondara, a través de la Regidoria d’Esports, participaran en la Jornada Olímpics integrants del curs de gimnàstica de manteniment. A més, poden participar aquelles persones interessades que ho desitgen. Per a inscriure’s poden acudir a l’oficina d’esports ubicada al pavelló municipal d’Ondara (esports@ondara.org ). El termini d’inscripció finalitza el 30 d’abril. La edat mínima per a participar serà 65 anys i màxima de 90 anys.

En la V Jornada Olímpics – Les olimpíades per a la gent major se celebraran les proves d’atletisme (proves a realitzar: Llançament de pilota, indiaca, cursa individual o per relleus), bàsquet i coreografia.

Publicado en Actualitat, Esports.