CRÒNICA ESCOLA ESPORTIVA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – INFANTILS – 10 ABRIL 2019 – VISITA INFANTIL FEMENÍ DEL DÉNIA

IMG_20190410_191646

 

Ahir dimecres 10 d’abril a les 19:00 van disputar un partit especial al Poliesportiu d’Ondara, ja que ens va visitar l’equip infantil femení de l’escola municipal de futbol de Dénia que es va enfrontar amb el nostre equip infantil. La pràctica de futbol formatiu es mixta fins F8 i es a partir de F11 que existeix la lliga femenina, fet que complica molt la continuïtat de la pràctica en escoles municipals ja que no es disposa de suficients xiques per crear equips de 15 – 16 jugadores. La porta que ens obri la iniciativa de l’escola de Dénia ens dóna l’oportunitat a les jugadores de les nostres escoles poder continuar la pràctica esportiva. Felicitar a l’equip femení de Dénia!

Publicado en Esports.