LA MONITORA DE L’ESCOLA MUNICIPAL D’ATLETISME D’ONDARA, CRISTINA ROSELLÓ, 2a CLASSIFICADA EN LA COPA D’ESPANYA DE TRIATLÓ DE MITJA DISTÀNCIA

cristina rosello (1)

Fotos: Cristina Roselló

cristina rosello (3)

 

 

La triatleta de Xàbia Cristina Roselló, que és la monitora d’atletisme de l’Escola Municipal d’Atletisme d’Ondara, ha sigut la segona classificada en el “VI Nustriport Half de Sevilla by Zone 3”, primera parada de la Copa d’Espanya de Triatló de Mitja Distància. Aquesta prova es va celebrar a Sevilla i va comptar amb la participació total de 800 triatletes.

Després de 1900 metres nadant en el riu Guadalquivir, 93 quilòmetres amb bicicleta (amb granissada inclosa), i 21 quilòmetres corrent, Cristina Roselló va arribar a meta en segona posició, després de María Pujol que va acabar amb un temps absolut de 4:58.39. Roselló va entrar 5 minuts més tard. La tercera va ser Sonia Parente que va acabar amb un temps de 5:07.50.

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara s’ha felicitat a Cristina Roselló pels seus resultats en aquesta prova esportiva.

cristina rosello (2)

Publicado en Actualitat, Esports.