CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA- JORNADA 2 FEBRER 2019

IMG-20190202-WA0002 IMG-20190202-WA0003

BENJAMÍ

DÉNIA B 33 – 21 EE ONDARA

Aquest dissabte l’aleví matinava per a anar a Dénia a disputar, en principi, un partit competible.

En el primer quart varem entrar forts en defensa el que feia que l’equip contrincant els costara treure, no obstant, els rebots defensius ens quedàvem mirant i no reaccionàvem cosa que va fer que el Dénia tinguera oportunitats fins fer cistella.

Els altres quarts seguiem defenent molt bé, excepte algun despistat que feia que hi haguera un sol i guanyaren avantatge en l’atac. I els encerts a l’hora d’atacar que també varen fer que no els poguérem agafar en el marcador.

Encara que la majoria de quarts va estar igualat, el partit va estar dominat en tot moment per l’equip local.

ALEVINS

ALEVÍ MASCULÍ A

EEM ONDARA 44 – 53 C.B. TERRALFAS ALV M A

El dissabte el nostre equip aleví rebia en casa a l’equip d’Alfàs del Pi per a disputar el seu partit de la jornada. El partit va començar mostrant els fruits dels entrenaments amb una defensa treballada i consistent que va fer que els nostres aconseguiren furtar molt balons i acabar amb cistelles fàcils avançant-se en el marcador. En la segon part, aquesta dinàmica va canviar i els nostres baixaren el nivell defensiu la qual cosa varen aprofitar els rivals per a remuntar el partit, arribant al final d’aquest amb un marcador molt igualat. En els últims minuts de partit els nostres aconseguiren un triple per a igualar el partit i portar-lo a la prorroga, la qual no va ajudar en res als nostres jugadors que per nervis i falta de concentració no aconseguiren jugar-la a bon nivell i va provocar que l’equip rival s’endugués la victòria. Una llàstima però esperem que els nostres jugadors aprenguen d’aquest tipus de partits i segueixen millorant.

ALEVÍ MASCULÍ B

EE ONDARA 22 – 40 TEULADA

Aquest dissabte ens tocava en casa, contra un equip que anava igual que nosaltres en la lliga, ja que havia perdut els 3 partits anteriors.

Al principi va estar igualat però una xicoteta desconcentració cap al final del partit i els altres demostrar més gana de guanyar, va fer la diferencia en el marcador.

Encara fallem en defensa, no obstant, ja es veu més participació per part de tots els jugadors a l’hora de l’atac.

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

EEM PEDREGUER 69- 45 EEM ONDARA

El darrer divendres ens vam desplaçar a la localitat veïna per disputar el partit del cap de setmana. El partit va començar com de costum, sense capacitat per parar al equip rival en el primer quart fent un parcial de 12-0. Les nostres van voler reaccionar amb una bona defensa a tot el camp i ho van aconseguir per moments guanyant dos quarts seguits en la primera part de l’encontre. En la segona part del partit tot va ser diferent, amb un equip de Pedreguer molt fluït en atac i perfecte en defensa. Les nostres ho van intentar tot i més però la defensa del Pedreguer no deixa buits obligant a les nostres a fer llançaments exteriors amb poc percentatge. El poc nombre de xicones per la nostra part va ser el que va decantar al cap i la fi l’encontre, ja que, les nostres ho havien donat tot i encara quedaven dos quarts per disputar. Tot i així, el marcador no reflexa la competició que les nostres van demostrar. Cada dia que passa en aquesta lligueta les nostres van agafant més experiència jugant davant rivals de més entitat. Ara la feina és continuar amb l’aprenentatge per maurar en aquets tipus de lliga sense fer cas als resultats.

INFANTIL MASCULÍ

CB BENIDORM 44-40 EEM ONDARA

El nostre infantil masculí es desplaçava fins Benidorm per jugar davant un equip desconegut però que per resultats semblaven estar al mateix nivell. La nota predominant del partit va ser la igualtat durant tot el partit en alternança de marcador pels dos equips en la primera part i on les diferències sempre eren escasses. Excepte el primer quart, la resta del partit es varen imposar les defenses sobre els atacs. Al descans, s’arribava amb avantatge per als nostres de 3 punts i amb bones sensacions en ambdues parts del camp. Tot i que en atac no estàvem massa encertats, la defensa era bona, amb l’únic punt feble del rebot defensiu que no s’acabava de controlar, deixant massa segones opcions al rival. En la segona part els nostres augmentaren la diferència en el marcador però els dos últims quarts es va pagar la falta de idees en atac i les males defenses deixant anotar molt fàcil al rival de baix l’anella per errades defensives que ens va costar el partit. En general, bon partit de l’equip durant tot el mateix però que els detalls finals deixen un sabor molt amarg. Continuarem treballant per evitar-los.

CADETS

CADET FEMENÍ

GENOVÉS 10 – 50 EEM ONDARA

Les nostres xiques viatjaren fins a Genovés per a enfrontar-se a un equip que es troba a meitat de taula i que desconeixíem (encara no ens havíem enfrontat a elles). A pesar d’eixir cap allà amb l’autobús a les 7:30h del matí, les nostres jugadores no eixiren adormides com va passar en la jornada anterior contra el Muro i realitzaren una molt bona primera part d’encontre tant en defensa com en atac: atengueren les ajudes defensives, apretaren les línies de passe i finalitzaren nombrosos contra-atacs amb èxit.

La propera setmana descansem. L’equip aprofitarà per fer una escapada a la muntanya si fa bon oratge i agafar energies per al següent encontre.

CADET MASCULÍ

EEM ONDARA 54-13 CB OLIVA

Partit a casa davant el cuer del grup, que tot i aquesta circumstància, volíem fer un bon partit i aplicar detalls, sobretot augmentant la intensitat defensiva que és un dels aspectes que més ens està costant. El partit en general no va tenir massa història però on aquests detalls si que els poguérem veure en la majoria del partit i on tots van gaudir de minuts. Destacar la aportació d’alguns jugadors que no estaven tenint el protagonisme que haurien de tenir i on altres han incrementat l’ajuda a l’equip però on volem que es veja també davant equips d’entitat i no sols en contades ocasions. Amb aquesta son dues victòries consecutives de l’equip que esperem anime als jugadors i puje la confiança del grup per treballar més dur als entrenaments i afrontar els propers partits davant els primers del grup.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ

EM ONDARA 38 – 68 CB ORIBASKET

El nostre equip juvenil s’enfrontà en aquesta jornada al líder de grup en el pavelló d’Ondara. El partit des d’un principi es presentava complicat però les nostres es trobaven en confiança i eixiren a lluitar el partit des del principi. El partit va començar en un bon joc per part dels dos equip amb cistelles treballades i sobretot bones defenses, el problema va ser la falta d’encert de les nostres jugadores de cara a cistella perdonant al menys 4 o 5 cistelles fàcils, pel contrari, l’equip visitant es trobava molt encertat i per eixe motiu aconseguiren distanciar-se en el marcador al descans. A partir d’aquest moment, les nostres milloraren molt ofensivament i en els dos darrers quarts aconseguiren competir cara a cara a l’equip visitant però lamentablement pagaren la diferencia aconseguida en la primera part. El marcador final fou de 38-68, no obstant felicitar a les jugadores pel bon joc i que seguisquen treballant.

JUNIOR MASCULÍ

EE ONDARA 48-84 ESET ONTINET

Partit marcat per la gran quantitat de baixes en l´equip local, amb Sergi i Vicente sense poder jugar i amb Jordi, Pere i Joan que jugaren però no pugueren acabar el partit per problemes físics. Amb tots aquests inconvenients els ondarencs començaren el partit de forma brillant amb un joc col.lectiu de molta qualitat que permeté que es distanciaren en el tanteig. Malauradament la diferència física que estan trobant-se els nostres jugadors en tots els partits i que permet dominar als equips rivals el rebot ofensiu i defensiu acabà amb les esperances de gaudir d´un partit igualat.