LES II JORNADES DE PATRIMONI D’ONDARA VAN CULMINAR AMB LA VISITA ALS BANYS DE LA REINA I LA POBLA MEDIEVAL d’IFACH DIUMENGE PASSAT

Ondara, 07.02.19. Diumenge passat 3 de febrer van culminar les II Jornades de Patrimoni i Història d’Ondara, organitzades per la Regidoria de Patrimoni que dirigeix Raquel López. Si bé les jornades van tindre lloc el cap de setmana del 19 i 20 de gener, la visita a Calp prevista per al 20 de gener es va ajornar per causes meteorològiques i finalment es va celebrar el passat 3 de febrer.

visita a calp (1)

Mig centenar de persones de totes les edats van participar en aquest viatge a Calp, en l’autobús que va posar a la seua disposició gratuïtament la Regidoria de Patrimoni, i van gaudir a Calp de la visita a guiada als Banys de la Reina i a la Pobla Medieval d’Ifach. Posteriorment, van compartir un dinar en el port calpí.

visita a calp (2)visita a calp (5)

visita a calp (3) visita a calp (4)

Des de la Regidoria de Patrimoni, la seua responsable, Raquel López, ha valorat molt positivament aquest viatge, que va ser molt interessant i molt del grat dels participants; i que va posar el passador final a les II Jornades de Patrimoni i Història d’Ondara, que en la seua segona edició s’han basat en l’època medieval. Així mateix, ha volgut recalcar l’agraïment a Ajuntament de Calp per la seua col·laboració per a la realització de les visites guiades a ambdós jaciments.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.