CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 3 FEBRER 2018

 

BENJAMÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 47-7 PEDREGUER B

Aquest dissabte el poble veí va acudir al nostre pavelló.

Com que eren el segon equip del Pedreguer, eren xiquets i xiquetes més menudets/es, el que va fer que es notara la diferencia en l’equip de veterans que tenim en l’Ondara.

Amb aquesta sumem 6 victòries consecutives amb de seguir donant guerra en els propers partits i pujar posicions en la classificació.

ALEVINS

ALEVÍ FEMENÍ :

Aquesta jornada el aleví femení descansava.

ALEVÍ MASCULÍ A

CB SUECA 45-82 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Bon partit de l’aleví masculí A en el seu desplaçament a Sueca. El partit començà amb els nostres anotant fàcil però poc intensos en defensa permetent fàcils 1×1 dels locals, el que va portar a un intercanvi de cistelles que afavoria als de Sueca, acabant el primer quart 3 punts per dalt i amb un marcador superant la desena de punts per ambdós equips. A partir d’ací, els nostres apretaren en defensa pujant la intensitat i més compromesos en els 1×1, sabedors dels excessius punts encaixats i que hi havia que millorar defensivament. Això va portar a no encaixar tantes cistelles fàcils, a més de controlar el rebot i pujar el ritme en atac en bon joc d’equip i posant en pràctica, per moments, el treballat durant la setmana i emportant-se la victòria cap a casa.

Bon partit en general de l’equip i victòria important per mantenir-se en les posicions davanteres i afrontar el partit davant el líder invicte en bona situació i en condicions de competir el millor possible i perquè no donar la sorpresa.

ALEVÍ MASCULÍ B

WhatsApp Image 2018-02-04 at 13.47.29

DIMALUX-BSG 35 – 47 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El passat diumenge els jugadors del aleví van fer la segona eixida llarga d’aquesta lliga per a enfrontar-se al Sant Gabriel en Alacant. El partit des d’un principi va estar controlat, amb un joc molt dinàmic per part dels nostres basat principalment en contraatacs sense deixar a l’equip local estar còmodes en defensa. Després del descans, els jugadors es desconcentraren un poc permeten que els d’Alacant s’arrimaren en el marcador degut principalment per la gran diferencia física entre ells. No obstant, els nostres tornaren al partit ràpidament aconseguint un marcador final de 35 – 47. Felicitar als joves jugadors ja que els fruits del treball comencen a notar-se poc a poc!

INFANTILS

INFANTIL FEMENÍ

C.B TERRALFÀS INF. FEM. 12-52 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El darrer dissabte les nostres infantils van jugar el partit corresponent de la lligueta de I.R en Alfàs del Pi front un equip molt fluix i poc competitiu. Les nostres van començar com es de costum amb una pressió a tota pista que no deixà respirar al equip rival fent un parcial de 0-16 en el primer quart. Fins la primera meitat les nostres jugaren al seu joc de costum donant entrada a les jugadores que sovint no tenen tants minuts per tal de provar coses noves. A la meitat del encontre van tancar acta i ens van dedicar a posar a terme jugades de entrenament que durant la setmana s’entrenen. Be, al cap i la fi, la setmana que ve rebem un rival molt més fort i empatat amb el nostre equip amb victòries.

INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 21-62 CA MONTEMAR

L’equip infantil masculí rebia el CA Montemar, equip d’Alacant amb molta tradició de basquet. Els nostres es presentaren al partit amb 8 jugadors justos i amb baixes importants en l’equip, mentre que l’equip visitant ja des de l’escalfament es veia un equip ben treballat i amb jugadors amb un físic molt més imponent que el dels nostres. Després d’un primer quart molt escàs d’anotació per part dels dos equips, els d’Alacant, a mesura que anaven passant els minuts anaven distanciant-se en el marcador, mentre els d’Ondara els costava moltíssim anotar una cistella. Poques idees en atac, cadascú fent la guerra pel seu compte i continuant amb la tònica dels nombrosos tirs lliures errats dels últims partits, acompanyat d’una defensa molt fluixa permetia que l’equip visitant es trobara molt còmode en la pista i els nostres foren superats en totes las facetes del joc ja des d’abans del descans. Això provocà que els nostres arribaren al descans amb una gran desavantatge en el marcador i baixant els braços, tot i quedar tota la segona part per jugar. En aquesta es plantejaren uns objectius a aconseguir, però que no es van veure reflectits en pista en cap moment arribant al pobre resultat final del partit i felicitant l’equip contrari.

Al cap i a la fi, mal partit dels nostres, amb una imatge molt lluny de l’esperat i que esperem que canvien les coses pel bé de l’equip, almenys per poder competir i donar una millor imatge que la donada en aquest partit per oblidar.

CADETS

CADET MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 91-56 C.A. MONTEMAR B

El nostre equip cadet va poder superar les contrarietats de tenir a dos jugadors lesionats i altres 3 convalescents i sense gairebé poder entrenar tota la setmana per la grip que està instal·lada al nostre equip i va poder superar clarament a un club històric de la nostra Comunitat, el Montemar d’Alacant.

Des del primer moment els ondarencs van dominar el marcador amb una defensa asfixiant i, sobretot, aprofitant el gran joc interior de Jordi Ruiz i Rubén Salgado que portaren el ritme encistellador en tot moment. Al descans el marcador ja reflectia un clar 46-23.

Tot i el tanteig final, els alacantins demostraren un gran encert en el tir exterior que no permeté que els nostres baixaren en cap moment la seva intensitat defensiva per a que no començaren a creure en la remuntada.

Al cap i a la fi, victòria important superant les adversitats i amb Jordi Ruiz (31), Rubén Salgado (17), Sergi Garcia (12) i Pau Castellano (11) com a màxims encistelladors.

CADET B:

CB ALBAIDA 23 – 43 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B

Gran esforç el realitzat pels jugadors el passat dimarts ja que hagueren d’avançar l’encontre per a jugar-ho entre setmana.

Els nostres aconseguiren una important victòria contra una defensa 1 – 3 – 1 durant tot el partit. Els jugadors ondarencs estigueren acertats amb bons contraatacs i cistelles des dels 4 metres ja que hi hagueren dificultats en la penetració a cistella o amb els passes interiors. Així i tot, la defensa fou la clau de l’encontre, on no es permeteren anotacions fàcils i provocant així que els locals sols pogueren anotar des de la línia de tirs lliures ja que en la defensa constant a tota la pista, en alguns moments s’arribava tart i es produïen faltes.

Bon resultat i victòria per als nostres que els col·loca tercers de grup amb tan sols una derrota.

JUVENIL

JUNIOR FEMENÍ:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 29 – 31 CB TEIXERETA

El dissabte va tindre lloc en el pavelló d’Ondara un partit molt disputat de les nostres jugadores front al equip d’Ibi. El partit va començar molt igualat per part dels dos equips, però degut a un bon joc basat en contraatacs i buscant bones opcions en atacs estàtics, les nostres s’avançaren en el marcador arribant a tenir una avantatja de 9 punts. Llàstima que a partir d’aquest moment, l’equip rival es estigué encertat des de la línia de 3 punts y aconseguiren tornar al partit, i això junt amb el gran percentatge de tirs lliures per part de les nostres, van aconseguir donar-li la volta al marcador posant-se 2 punts dalt a falta de 40 segons per al final del partit. En aquest moment els nervis afectaren a les decisions preses per part del equip i no aconseguiren endur-se la victòria. Animar a les jugadores per a que aprenguin d’aquestes dures derrotes y que continuen treballant per a finalment obtindre millors resultats.

JUNIOR MASCULÍ:

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 70 – 52 CB CALP

Els nostres juvenils realitzaren un meravellós partit el passat diumenge en casa front al setè classificat, els veïns de Calp.

Des de l’inici del partit, el cinquet titular estava realitzant una intensa defensa en tota la pista que retardava l’atac rival i a més continuava dificultant la fluïdesa de baló per part del components de l’equip rival on tan sols anotaren una cistella en el primer quart. Els nostres estigueren més afortunats i furtaren balons en mig de camp que augmentaren la diferència en el marcador i retrobaren un excel·lent joc en equip finalitzant cistelles de baix de l’anella gràcies a les penetracions dels exteriors i als bons passes als jugadors interiors. Finalitzàvem així el primer quart 18 a 2.

A partir d’ací l’encontre va estar més igualat a nivell de parcials ja que els visitants es col·locaren en zona i dificultaren les penetracions a cistella dels ondarencs, que no estaven acertats des de la línia de triple (2 de 14 triples). Així se n’anaren al descans amb 15 punts d’avantatge.

Durant el tercer quart els rivals retallaren distàncies ja que no deixaven les anotacions fàcils per als locals provocant faltes a tot hora i enviant als jugadors ondarencs a la línia de tirs lliures. Eixa defensa de l’equip de Calp acabà per expulsar a dos dels seus jugadors interiors i fent així que els ondarenc tornaren a l’avantatge aconseguit fins al final del partit.

 

 

Publicado en Esports.