LES GIMNASTES D’ONDARA OBTENEN EXCEL·LENTS RESULTATS EN  LA FASE PROVINCIAL DELS JOCS ESPORTIUS I EN LA I FASE INTERCLUBS

 

 

 

Ondara, 13.04.16. Les alumnes de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara van participar el passat cap de setmana en dos esdeveniments esportius, aconseguint molt bons resultats.

 

D’una banda, el dissabte 9 d’abril, va tenir lloc en Sant Vicent del Raspeig la primera fase provincial d’Alacant dels Jocs Esportius Comunitat Valenciana de Gimnàstica Rítmica. El conjunt infantil de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, en modalitat cèrcol, va aconseguir la primera posició en la fase provincial. Aquest conjunt està integrat per Julia Mut, Adriana Noguera, Giulietta Rolfs, Paula Mengual i Blanca Tomás. El conjunt cadet (format per Irene Estévez, Sandra Gamero, Cristina Moreno, Vanessa Escrivà i Alba González) en la modalitat pilota, es va classificar en segona posició. En categoria  individual, en benjamí mans lliures, Isabel Cano Ripa va quedar en tercer lloc, i Paula González va ser setena en aleví mans lliures. Després d’aquesta fase, aquest proper dissabte 16 d’abril es disputarà a Almussafes el campionat autonòmic, amb la participació de les gimnastes dels conjunts categoria infantil i cadet d’Ondara.

 

JE PROVINCIAL (1)JE PROVINCIAL (3)JE PROVINCIAL

D’altra banda, les alumnes més majors de l’Escola Municipal de Gimnàstica d’Ondara van participar, el diumenge 17 d’abril, en la 1a Fase Interclubs celebrada a La Vila Joiosa. En categoria juvenil individual, Mar Riera va ser primera, Marta Ballester segona, Blanca Vanaclocha novena, i Yurena Rivero desena classificada. En conjunts, l’integrat per Mar Riera i Marta Ballester es va alçar com segon classificat en la modalitat de maces i pilota.

INTERCLUBS (2)INTERCLUBS (3)

INTERCLUBSINTERCLUBS (1)

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes de l’escola d’Ondara i les seues entrenadores pels seus meritoris resultats del passat cap de setmana.

 

 

 

Publicado en Actualitat, Esports.