ESPECTACULAR CONCERT LÍRIC A L’AUDITORI D’ONDARA A BENEFICI DE L’AECC

La soprano Carmen Paula Romero, el baríton Carlos Daza i Viviana Salisi al piano van oferir una magnífica interpretació d’àries i duos d’òpera i sarsuela

hdr

Ondara, 22.01.18. El diumenge 21 de gener, l’Auditori Municipal d’Ondara va acollir un preciós concert líric a càrrec de la soprano Carmen Paula Romero, el baríton Carlos Daza i Viviana Salisi al piano, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. El recital va comptar amb la magnífica interpretació d’àries i duos d’òpera i sarsuela, i va aconseguir emocionar el públic present, que va poder gaudir amb gran satisfacció de dos bises. El recital va ser tot un èxit d’assistència, i els fons recaptats per la venda de les entrades es destinaran a l’Associació contra el càncer.

davmde

El programa va comptar amb l’excel·lent interpretació de conegudes peces de les òperes de Mozart (Don Giovanni i Die Zauberflöte), Verdi (La Traviata), Gounod (Faust), Donizetti (Don Pasquale); de les sarsueles de Guridi (El caserío); Amadeo Vives (La generala); Moreno Torroba (Katiuska la mujer rusa); Gonzalo Roig (Cecilia Valdés); José Serrano (La canción del olvido); i Francisco Asenjo Barbieri (El barberillo de Lavapiés).

mde

La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha donat l’enhorabona als intèrprets per la seua emocionant representació, que va aconseguir posar en peu al públic de l’auditori. També ha agraït a les persones que van contribuir amb la seua presència a aquesta causa solidària, ja que els fons aconseguits seran destinats a la lluita contra el càncer.

bty

Publicado en Actualitat, Cultura.