BENEDICCIÓ D’ANIMALS EN HONOR A SANT ANTONI A ONDARA 2018

 benediccio ondara (3) benediccio ondara (4)

Uns 400 animals van ser beneïts ahir enfront del Prado

Ondara, 22.01.18. Ahir va tindre lloc la Benedicció d’Animals de Sant Antoni; tota una tradició per als amants dels animals d’Ondara. Any rere any, són centenars les persones de totes les edats que es congreguen enfront del Prado perquè els seus animals i mascotes siguen beneïts. Després de la cercavila de cavalls pel centre d’Ondara, i després de la missa dominical, va tindre lloc la popular benedicció dels animals en el recinte del Prado, per part del rector.

benediccio ondara (2)

Els veïns d’Ondara van eixir al carrer per a participar en aquest acte de la Benedicció d’Animals de Sant Antoni, que va estar organitzat per l’Associació de Carreters i Cavallistes d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara i de la Parròquia de Santa Anna.

sdr

sdr

Enguany van participar prop de 400 animals de totes les espèciess. Tots els amos van rebre un detall per participar en l’acte.

benediccio ondara (5) benediccio ondara (6)

D’altra banda, el dissabte a la nit es va celebrar al recinte del Prado la foguera i sopar popular de Sant Antoni, organitzat pels Festers de la Soledat 2018.

mde

mde

Publicado en Actualitat, Associacions.