EL SERVEI DE RECOLLIDA DE FEM ES REALITZARÀ PORTA A PORTA EN TOT EL CASC HISTÒRIC D’ONDARA

porta a porta

 

Els contenidors de recollida selectiva del carrer Roser es traslladaran al cantó dels carrers Sant Jaume i Roser

Ondara, 13.12.17. El Regidor delegat de l’empresa municipal SINMA Ondara, Francesc Giner, ha informat que amb l’objectiu de millorar el servei de recollida de fem que es presta a la ciutadania, a partir d’ara es realitzarà la recollida porta a porta de residus orgànics i restes, en tots els carrers de la zona del casc històric d’Ondara. Per a poder prestar correctament el servei, s’insta als veïns i veïnes del casc històric a depositar les bosses davant les portes dels domicilis a partir de les 21:00 hores.

A més, a partir d’aquest dijous 14 de desembre, es realitzarà el canvi d’emplaçament de l’illa soterrada de contenidors del carrer Roser amb carrer Església, que des d’ara es trasllada a una nova ubicació, en el cantó dels carrers Sant Jaume i Roser. Allí es col·locaran contenidors aeris per a depositar de forma selectiva el paper i cartó, plàstics, envasos metàl·lics i vidre.

Els carrers que comprenen la zona de la recollida porta a porta de residus orgànics i restes són: Serra, Llimoners, Ferrers, Major, Sant Vicent, Plaça Picornell, Escorxador, Baixada de la Puríssima, Sant Antoni, Sant Cristòfol, Sant Benet, Maestrat, Plaça Major, Sant Joan, Lluís Santonja, Església, Verge del Roser, Sant Josep, La Roda, Trinquet, Bonaire, Llibertat, Sol, Dénia fins carrer Sol, Trinitat i Sant Domènec.

carrer roser

Des de l’Ajuntament d’Ondara i des de l’empresa municipal SINMA es remetrà una carta als residents del centre històric informat sobre aquestes mesures, i recordant que la zona continuarà disposant de dues illes completes de recollida selectiva; una ubicada en la zona del Llavador (a 2 minuts del carrer Roser) i l’altra, és la nova que estarà operativa des del dijous 14 de desembre en el carrer Sant Jaume cantó carrer Roser (a menys de 3 minuts de l’illa soterrada del carrer Roser amb Església, que deixarà d’estar operativa aquesta setmana).

El Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner, ha recalcat que “s’està fent un esforç perquè el nostre poble siga un lloc més habitable, i és en la gestió de residus on tant ajuntaments, com empreses municipals i veïnes i veïns, tenim una responsabilitat comuna. Per això, els animem a continuar fent una correcta selecció de residus, i contribuir així a reduir el cost que comporta tirar-ho tot junt. És important separar des de casa el paper i cartó, plàstics, envasos metàl·lics i vidre dels residus orgànics i restes”. Afegint respecte a les mesures preses en el Centre Històric d’Ondara que “som conscients que els canvis poden causar confusió o molèsties, però creiem que si col·laborem totes i tots millorarem l’espai públic i l’ambient als carrers d’Ondara”.

Les mesures que s’implementen aquesta setmana per a la recollida porta a porta de tots els carrers del centre històric formen part de les millores en el servei d’arreplegada de fem que s’estan duent a terme enguany, i que es veuran incrementades amb noves millores previstes en 2018.

 

 

Publicado en Actualitat, Ajuntament.