“PARLEM d’AMOR? TU TRIES” PER A EDUCAR EN LA IGUALTAT

Ahir es va presentar a Ondara aquesta obra; un manual per a abordar en l’aula les situacions de violència de gènere, l’autora del qual és l’advocada Anna Oliver

Ondara, 24.11.17. Dins de la programació elaborada per la Regidoria de Cultura i d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara (dirigida per Raquel Mengual) amb motiu del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, ahir es va presentar a la Casa de Cultura d’Ondara l’obra “Parlem d’amor? Tu tries”, d’Anna Oliver Borràs. La presentació va comptar amb les intervencions de l’autora, de l’editora Dolors Pedrós Company, i de l’escriptor i gerent de la Macma, Jovi Lozano-Seser.

20171123_201547

Anna Oliver, advocada, és precursora de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira, i impulsora del projecte per a unir als col·lectius feministes. La seua obra és un manual dirigit als adolescents, per a treballar en l’aula les situacions de violència de gènere i aprendre a detectar-les. “Parlem d’amor? Tu tries”, es programa als instituts, com un manual dins de l’educació en la igualtat. La seua presentació s’està realitzat de forma itinerant en diverses poblacions, i va ja per la seua tercera edició.

parlem amor (3)parlem amor (2)

Publicado en Actualitat, Cultura.