L’ALUMNAT DE l’IES XEBIC VA GAUDIR AHIR A L’AUDITORI D’ONDARA DE L’OBRA @Rita_Trobador EMMARCADA EN LA SETMANA QUE DEDICA L’INSTITUT A L’ERADICACIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

20171123_121403

 

*Nota IES Xebic*

L’alumnat de l’IES Xebic van assistir dijous 23 de novembre a l’Auditori Municipal per gaudir del nou espectacle teatral de la companyia Esclafit Teatre, @Rita_Trobador.

En el seu nou espectacle, la companyia Esclafit Teatre fa una proposta molt innovadora i molt interessant, tot barrejant continguts literaris curriculars amb continguts transversals relacionats amb la «Igualtat i la Convivència», tots dos de molt d’interés per a la formació integral dels estudiants.

En @Rita_Trobador, es dona veu a tres dones de tres èpoques distintes perquè mostren la situació de discriminació que ha patit la dona al llarg del temps. Són Azalais, una poetessa occitana, nascuda l’any 1146; Sor Isabel de Villena, l’abadessa del Convent de la Trinitat durant el segle XV i Rita, una youtuber que ha decidit estudiar Història per investigar el paper de dones com les anteriors, silenciades en un mon fet per i per a hòmens, contra el qual ella es rebel·la.

Aquesta obra escrita i dirigida per Joan Nave és en veu de l’autor «un cant i un crit d’autoafirmació de les dones. Una obra de determinació i de lluita».

Una obra portada a l’escenari per l’actriu Roo Castillo i el mateix Joan Nave, de la qual va poder gaudir alumnat de 3r d’ESO i de 1r de Batxillerat, un total de 85 estudiants i el professorat acompanyant, en la setmana que dediquem a l’institut a l’Eradicació de la Violència de Gènere.

*Nota IES Xebic*

Publicado en Associacions.