ARNAU MAS, DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, CAMPIÓ AUTONÒMIC INDIVIDUAL BENJAMÍ EN ONE WALL

arnau campio

Ondara, 20.11.17. Ahir es van disputar a Massamagrell (València) les finals autonòmiques dels XXXVI JECV One Wall individual. El jove pilotari Arnau Mas, de 8 anys, de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, va aconseguir proclamar-se campió individual en categoria benjamí, després de guanyar totes les partides que va disputar; 4 en la primera fase i 3 en la fase final, havent realitzat una magnífica competició.

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar ahir a Massamagrell amb tres pilotaris més que van aconseguir classificar-se per a aquesta fase; el benjamí Dani Serra i els cadets Adrià Duro i Raül Blasco, els quals malgrat haver realitzat molt bones partides, no van poder arribar a la final.

grup finals one wall

Des de la Regidoria d’Esports, la seua responsable Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara i als seus entrenadors pels seus resultats i el seu esforç. També ha volgut felicitar als pilotaris ondarencs, Àlex Terrades (aleví) i Xavi Capellino (infantil), els quals ahir es van alçar com a campions autonòmics individuals en one wall en les seues respectives categories.

Publicado en Actualitat, Esports.