COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA – CURSA SOLIDÀRIA IES XEBIC DILLUNS 20 NOVEMBRE

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu del Dia Mundial de la Infància, l’Institut Xebic d’Ondara organitza una cursa solidària per als seus alumnes hui dilluns dia 20 de novembre a les 12:00 hores.

Per aquest motiu es restringirà l’accés i circulació de vehicles pels carrers per on transcórrega la cursa, en concret, pel Camí la Mar, Doctor Fleming, General Bosch, Ronda Generalitat, Sant Jaume, Roser, Major, Sant Vicent, Plaça del Convent, Verger i Camí la Mar, fins l’institut.

En la mesura que siga possible, es permetrà el pas de vehicles, sense comprometre en cap cas la seguretat de l’esdeveniment.

Es prega respecten la senyalització- Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.