GRAN PARTICIPACIÓ EN LA XXXII FIRA DE MOSTRES I COMPRES 2017 D’ONDARA

  • 33 expositors van mostrar els seus productes i serveis al públic de tota la comarca i el Mercat Medieval es va ubicar com a novetat junt amb la Plaça de Bous

ambient fira (1)ambient fira (2)

Ondara, 20.11.17. Ondara ha viscut aquest cap de setmana la celebració de la XXXII Fira de Mostres i Comerç, i el Mercat Medieval, dins de la Fira de Fires 2017 organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç d’Ondara. També han continuat la fira d’Atraccions i la Fira Gastronòmica. En l’apartat esportiu, ahir es van disputar les partides de Llargues del II Circuit la Bolata en el carrer Llibertat.

La XXXII Fira de Mostres i Comerç i el Mercat Medieval van congregar a centenars de persones d’Ondara i de la comarca. L’Alcalde d’Ondara i responsable de Promoció Econòmica i Comerç, José Ramiro; membres de la corporació municipal i representants d’associacions locals, van inaugurar el dissabte la Fira de Mostres i el Mercat Medieval, recorrent en primer lloc la Fira de Comerç en el Prado i visitant els estands muntats pels expositors; després de la qual cosa van visitar el Mercat Medieval, després de tallar la cinta inaugural.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, va afirmar que la Fira “és una mostra del potencial comercial que té Ondara” i va agrair la presència de tots els negocis que han participat en la Fira de Mostres i Compres, posant de manifest “la qualitat dels expositors, l’esforç que han realitzat i les innovacions que han demostrat”. Va afirmar que des de l’Ajuntament es realitza una valoració molt positiva la Fira d’aquest segon cap de setmana, en el que bon temps ha acompanyat per a gaudir de les diferents propostes, que han comptat amb una participació molt alta. La novetat d’aquesta edició va ser la nova ubicació del mercat medieval al costat del Prado, perquè des del departament de Promoció Econòmica es va valorar unificar l’espai perquè els visitants no hagueren de desplaçar-se tant; una mesura que s’ha considerat com a positiva. D’altra banda, l’Alcalde va destacar la bona acollida que està tenint la fira gastronòmica en els propis locals participants, que tenen pràcticament el 100% d’ocupació en reserves.

fira ondara (94)fira ondara (41) fira ondara (30) fira ondara (16)

Més fotos de la Fira:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1667510313269070

L’edifici del Prado va tornar a demostrar el seu potencial a l’hora d’acollir amb un gran èxit la Fira de Mostres i Compres, que va comptar amb la participació de 33 expositors, la majoria d’ells locals (molts associats d’ACO), i alguns comarcals. Aquesta mostra de comerç va servir perquè els comerciants d’Ondara donaren eixida als seus estocs, oferiren atractives ofertes als clients, i presentaren les seues novetats quant a productes i serveis. El públic va respondre satisfactòriament davant d’aquestes propostes al llarg del cap de setmana. Les empreses i comerços que van participar van ser els següents: JFM, Màxima Bikes, Monverd, Mercado del Automóvil, Carnisseria Alberto Picó, Luansa, Mobles Ortolá, Motos Mahiques, Gala’s, Passicos, Calçats Dora, Mobles Escrivà, D’Estarca cortines, Ana Garrido – Q consulting?, Autoescola Ondara, Confortgama, Més de mil viatges, Kobold, Raúl Sodevila Segurs – Caser Segurs, El desván de Aitana – Coco kids, Mobles Escrivá, Aquarica, Nina Estética i Bellesa, Vaporeco2 Marina Alta, Autoescola Bahía, Esports Colau, Ca Paquitina, Proseg Seguridad, Coqueta Moda Infantil, Clínica Levante Ondara, Imaginarium, Frutos secos La Marina, i Viatges Ondara. Els Festers de la Soledat i del Crist 2018 també van estar presents en la fira, amb les seues parades de venda de dolços i tapes instal·lades a l’exterior.

festers crist fira ondara (128)festers soledat fira ondara (132)

El Mercat Medieval va estar molt ben ambientat en el seu nou emplaçament, entre el Prado i la Plaça de Bous, i, a més de les paredes d’artesania, menjar i beguda, va comptar amb propostes per als xiquets, tallers infantils, balls, i animació de carrer.

mercat medieval fira ondara (101)mercat medieval fira ondara (102)ambient fira (3)

A més, aquest cap de setmana va continuar la fira d’atraccions, i la fira gastronòmica en els propis 9 establiments participants (Hotel Ramis; Alfatares; Cafè Sendra; El Gallego; La Parada-L’Euro; Tasta’m; Valero; Plaça de Bous i Taurino), que van estar connectats mitjançant un “trenet”.

Ondara es prepara ara per al seu últim cap de setmana de Fira (25 i 26 de novembre), en el qual el protagonisme recaurà en la Matinal Motera, el Mercat de la Terra i Artesania, la Degustació Gastronòmica al Prado, la Concentració de Vehicles Clàssics, la Fira d’Atraccions i la Fira Gastronòmica.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.