ONDARA CELEBRA DEMÀ EL PLE PER A TRIAR ALCALDE

El President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, assistirà a l’acte d’elecció de l’Alcalde d’Ondara, que serà José Ramiro Pastor en compliment del pacte de govern entre PSPV i Compromís

Ondara, 02.06.17. Demà dissabte 3 de juny a les 12 hores se celebrarà al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Ondara el ple extraordinari per a l’elecció de l’Alcalde d’Ondara, després de la renúncia de Zeus Serrano a l’Alcaldia el passat 25 de maig en compliment del Pacte de Govern acordat per PSPV i Compromís per a governar en l’Ajuntament d’Ondara durant aquesta legislatura 2015-2019. La fórmula pactada per a l’Alcaldia d’Ondara va ser la d’alternar-se en el càrrec, estant dos anys cada candidat. El primer Alcalde d’Ondara ha sigut Zeus Serrano (Compromís), des del 13 de juny de 2015 i fins al 25 de maig de 2017. I des de demà dissabte 3 de juny i fins maig de 2019, l’Alcalde d’Ondara serà José Ramiro (PSPV).

L’acte d’elecció de l’Alcalde d’Ondara comptarà amb la presència confirmada del President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

L’acte començarà amb la constitució de la taula d’edat, que estarà integrada per la segona regidora electa de més edat, Mª Carmen Velázquez Rosado (atés que el regidor de més edat, Isidro Catalán, és candidat), i el de menor edat, Zeus Serrano Soler. Es cridarà a cadascun dels tretze regidors de la corporació municipal d’Ondara perquè depositen el seu vot, podent ser candidats tots els regidors que encapçalen les corresponents llistes. En aquest cas els candidats a l’Alcaldia són Isidro Catalán (PP), José Ramiro (PSPV) i Pere Picornell (Compromís). Pel PP, els cinc regidors que depositaran el seu vot són Isidro Catalán Melgarejo, Dolores Mediavilla Ahuir, Javier Lozano Morant, Antonia Ivars Catalá, i Yves Gregori Bosch. Pel PSPV, els quatre regidors són José Ramiro Pastor, Raquel Mengual Bisquert, Mª Carmen Velázquez Rosado, i Francesc Antoni Giner Camaró. I per Compromís, els quatre regidors són Zeus Serrano Soler, Pere Josep Picornell Vives, Mar Chesa Pedrós, i Raquel López Díaz.

Finalitzat el recompte de vots, serà proclamat el nou Alcalde d’Ondara, que procedirà a prestar jurament o promesa del càrrec i assumirà la presidència de la corporació. S’oferirà la paraula als portaveus i l’Alcalde pronunciarà el seu discurs institucional.

Publicado en Actualitat, Ajuntament, Política.