EL PAVELLÓ D’ONDARA ACOLLIRÀ UN CAMPUS DE TENNIS TAULA PER A VETERANS DEL 16 AL 20 DE MAIG

 

  • Servirà perquè els professionals s’entrenen per al Campionat Mundial que se celebra la setmana següent a Elx

 

  • La Regidoria d’Esports recolza aquesta iniciativa que inclourà entrenaments per als alumnes de l’Escola Municipal de Tennis Taula

 

Ondara, 08.04.16. El pavelló municipal d’esports d’Ondara serà l’escenari del Campus de Tennis Taula “Sara Ramírez” per a veterans, que se celebrarà del 16 al 20 de maig, i que va dirigit a veterans del tennis taula, a fi que entrenen i es preparen per al Campionat Mundial de Tennis Taula que tindrà lloc a Elx del 23 al 29 de maig, en el que participaran esportistes de tot el món. Ondara es converteix així en la seu d’un campus esportiu preparatori per a un esdeveniment mundial.

 

El Campus de Tennis Taula per a veterans d’Ondara està dirigit per una esportista d’èlit, Sara   Ramírez,    olímpica   a   Pequín   i   Londres,       medallista       en       campionats       europeus,    mundials    i    Jocs    Mediterranis, i compta amb  Stéphane Tradori, entrenadora d’alt nivell a França, formadora i psicòloga esportiva­.

 

El campus d’Ondara oferirà la possibilitat de realitzar grups amb no professionals, (en concret, es reservaran 40 places per a jugadors no professionals, a fi de fer el campus accessible per a tot tipus de practicants d’aquest esport). A més, el Campus comptarà amb uns entrenaments especials per als alumnes de l’Escola Municipal de Tennis Taula d’Ondara, segons ha detallat la Regidora d’Esports, Mar Chesa. L’Ajuntament d’Ondara col·labora amb aquesta iniciativa esportiva cedint les instal·lacions del pavelló municipal.

 

El Campus de Tennis Taula es desenvoluparà la setmana del 16 de maig, de dilluns a divendres, i l’últim dia del Campus, el divendres 20 de maig, se celebrarà durant tot el dia un torneig premundial de veterans, dirigit als esportistes que participaran en el Mundial. Indicar que la XVIII edició del Campionat del món de Tennis de Taula per a Veterans (WVC) tindrà lloc del 23 al 29 maig del 2016 a les instal·lacions d’IFA (Institució Firal Alacantina), d’Elx (Alacant). Està obert a tots els jugadors interessats de 40 anys o més.

triptic cartell campus tenis taula

Publicado en Actualitat, Esports.