FINS AL 29 D’ABRIL ES POT VISITAR L’EXPOSICIÓ “ART EN FUSTA” DE MANUEL LORENZO A LA SALA D’EXPOSICIONS

 

Ondara, 08.04.16.  Ahir es va inaugurar a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara la mostra “Art en fusta”, de l’artista Manuel Lorenzo. L’exposició es compon de diverses obres creades amb fusta, en les seues infinites varietats, que són la base i origen de les obres de Manuel Lorenzo, el qual realitza les seues obres al taller de Pedreguer, on dóna forma a paisatges, retrats, conceptes, idees i somnis, en un espai on conviuen fustes i ferramentes artesanals. Aquest autor continua elaborant els seus quadres amb les tècniques pròpies d’aquest art i les seues pròpies aportacions adquirides amb la seua experiència i particular visió.

 

El secret de la seua bellesa resideix en la noblesa de les fustes (autòctones de la zona o importades), l’art en l’escatat i els olis que defineixen el seu acabat. Els quadres de Manuel Lorenzo compten amb diferents temàtiques, formats i tonalitats en funció de cada obra, però sempre sorprenents.

 

L’exposició “Art en Fusta”, després de la seua inauguració ahir a la vesprada, pot ser visitada a la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura d’Ondara fins al 29 d’abril. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha animat als veïns i veïnes a què acudisquen a presenciar aquesta fantàstica exposició.

 

art madera art madera (1)

Publicado en Actualitat, Cultura.