EL NOU REGIDOR PEL PP, YVES GREGORI BOSCH, VA PRENDRE AHIR POSSESSIÓ DEL SEU CÀRREC

   yves regidor

Ahir es va estrenar el nou sistema de sonorització del saló de plens

Ondara, 27.01.17. L’Ajuntament d’Ondara va estrenar, en el ple ordinari celebrat anit, el nou equip de so que s’ha instal·lat al saló de plens de l’edifici consistorial, amb el que s’ha millorat l’escolta de les intervencions de tots els regidors de la corporació municipal a les sessions plenàries, com es va poder comprovar ahir. També s’ha millorat la qualitat de l’emissió dels plens en directe i de la seua audició a través del canal de youtube de l’Ajuntament.

En el ple ordinari celebrat ahir a l’Ajuntament d’Ondara, va prendre possessió del seu càrrec el nou regidor del grup municipal Popular, Yves Gregori Bosch. S’ha completat així el grup municipal del PP amb els seus cinc regidors (després de la renúncia a la seua acta de Toni Doménech el passat mes de novembre de 2016). Es tracta de la tercera nova incorporació d’un regidor al grup municipal popular, des de la formació de la corporació municipal d’Ondara al juny de 2015. Després de la renúncia a les seues actes dels regidors del PP Natalia Mateu, Ximo Ferrando i Toni Doménech, s’han incorporat al grup municipal popular Javier Lozano, Antonia Ivars, i ara Yves Gregori, quedant únicament dos regidors del PP, dels cinc que originàriament van prendre possessió del seu càrrec fa any i mig (romanen Isidro Catalán i Dolores Mediavilla). I havent-se realitzat, d’aquesta manera, una renovació de més de la mitat dels edils populars. En el ple celebrat anit, Yves Gregori va rebre la insígnia com a nou Regidor per part de l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano.

D’altra banda, el ple ordinari celebrat anit va aprovar la proposta de l’Equip de Govern per a instar el Govern d’Espanya a eliminar la taxa de reposició d’efectius en la funció pública. La proposta va acordar “instar el Govern d’Espanya i al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques perquè procedisca a modificar la política de restricció a l’ocupació pública estable i de qualitat que els serveis a la ciutadania demanda, procedint a eliminar la taxa de reposició d’efectius que està llastrant i precaritzant la funció pública”. Segons es va posar de manifest en l’acord adoptat, que va ser llegit per l’Alcalde, Zeus Serrano, “el nivell d’ocupació públic estable en l’Administració local valenciana cau dràsticament sense reposar suficientment els efectius necessaris per a garantir la prestació dels serveis mitjançant ocupació de qualitat i amb independència i professionalitat acreditada a través de procediments de pública concurrència i mecanismes selectius adequats. L’augment de la temporalitat (amb una mitjana de 120 convocatòries per any de treball temporal, unes 40 des de començaments d’any 2014), la privatització de serveis o la seua disminució són les conseqüències, no excloents entre si, d’aquest procés de destrucció d’ocupació pública estable”. El punt va eixir avant amb els vots a favor de l’Equip de Govern i l’abstenció del PP, el portaveu dels quals, Javier Lozano, va lamentar que no s’haguera consensuat amb tots els partits aquesta proposta.

vot favor equip governabstencio pp

En l’apartat de precs i preguntes, des del grup municipal del PP, el seu portaveu Javier Lozano va preguntar sobre el tall d’un pi al carril bici; també sobre l’arbre al costat del Pont del Prado en el que es van instal·lar les llums de Nadal (perquè es realitze un informe sobre el seu estat) i va demanar que es revisen els fanals de l’enllumenat públic, en haver detectat que molts no funcionen. Finalment, va demanar a l’Alcalde que s’informe directament el partit de l’oposició de les coses importants que passen al poble, com per exemple de la situació d’emergència per les nevades decretada la setmana passada.

debat ple

Publicado en Actualitat, Política.