LA JUNTA LOCAL DE L’AECC CERCA VOLUNTARIS PER A INTEGRAR LA DIRECTIVA

 

 

Des de  la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha volgut realitzar una crida a la solidaritat i participació de la ciutadania en una bona causa, i és que a pesar dels voluntaris i voluntàries que formen part d’aquest col·lectiu a Ondara, en l’actualitat manquen de persones interessades a integrar la Junta Directiva de l’Associació Espanyola contra el Càncer a Ondara.

 

Per aquest motiu, han fet pública la necessitat de comptar amb persones que vullguen aportar el seu granet d’arena en la lluita contra el càncer, en aquest cas, des dels llocs de responsabilitat de la Junta Directiva. Al mateix temps que han aprofitat per a animar a la ciutadania d’Ondara a col·laborar i formar part d’aquesta associació, els objectius de la qual són informar, conscienciar i educar a la societat en totes les mesures i mecanismes possibles per a prevenir la malaltia; recolzar i acompanyar, estar prop dels malalts i de les seues famílies; i promoure la investigació oncològica.

 

Les persones interessades a col·laborar poden posar-se en contacte amb la Junta Local de l’AECC al telèfon 647802146 (Àngels Vives).

Publicado en Associacions.