LA POLICIA LOCAL D’ONDARA IMPARTIRÀ EDUCACIÓ VIÀRIA ALS CENTRES EDUCATIUS DURANT EL PRÒXIM CURS

 

 

Ondara, 07.03.16. La Policia Local d’Ondara està programant el Curs Escolar d’Educació Viària que s’impartirà als centres escolars de la població durant el pròxim curs escolar 2016-2017, segons ha anunciat el Cap de la Policia Local, Toni Galiano. Aquesta iniciativa suposa una reactivació del departament d’educació viària, que havia estat aturat aquests últims anys, segons ha manifestat l’Alcalde i responsable de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Zeus Serrano.

 

El Curs Escolar d’Educació Viària d’Ondara s’impartirà per part de personal del departament de la Policia Local d’Ondara als Col·legis Marjals (Infantil) i Sanchis Guarner (Primària), així com a l’IES Xebic, per a poder arribar als alumnes des dels 3 fins als 16 anys, impartint sessions adaptades en funció de l’edat.

 

Els objectius d’aquestes jornades de Seguretat Viària són l’adquisició d’actituds, valors i comportaments per part dels xiquets i xiquetes per a garantir la seua seguretat, així com fomentar l’ensenyament de l’educació en prevenció i seguretat viària als centres docents. En el curs participaran els escolars realitzant a l’aula activitats de prevenció i seguretat viària adaptades a cada edat.

 

Entre altres, des de la direcció de la Policia Local d’Ondara s’ha confirmat que s’abordaran els assumptes següents: camí escolar pas a pas; els vianants; els passatgers en vehicle particular; la preparació d’un viatge; els valors a la via pública; els conductors; l’alcohol i la conducció; distraccions al volant; les drogues i medicaments; la velocitat; la son i altres factors de risc com són l’estrès i la fatiga. També es preveu la realització de xerrades sobre seguretat viària dirigides a altres col·lectius de la localitat.

 

Publicado en Ajuntament.