CREACIÓ D’UN HORT FAMILIAR ECOLÒGIC: ONDARA IMPARTEIX AQUEST TALLER TEÒRIC I PRÀCTIC DEL 14 AL 28 D’OCTUBRE

Ondara, 08.10.24. La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, impartirà a partir del 14 d’octubre l’interessant curs sobre horticultura “Creació d’un hort familiar ecològic”. El taller comptarà amb continguts tant teòrics, que s’oferiran a la Casa de Cultura, com pràctics, que es realitzaran als horts urbans municipals.

Les inscripcions es poden realitzar per registre d’entrada a l’Ajuntament d’Ondara, i per seu electrònica. Hi haurà un total de 6 sessions al llarg del mes d’octubre; els dies 14, 16, 21, 23 i 28 d’octubre. El curs-taller està subvencionat per l’Ajuntament d’Ondara, la Diputació d’Alacant i Agricologia.

Segons ha informat Miguel Gomis, el projecte consisteix a dotar d’instruments formatius a la població amb un servei d’assessorament, formació i posada en pràctica de nous sistemes d’agricultura ecològica, potenciador l’activitat agroeconòmica del municipi, i dotar als assistents al taller d’eines efectives i reals a fi d’afrontar amb èxit la producció i comercialització de productes ecològics a Ondara, informant i divulgant entre la població en general dels avantatges que aquest tipus d’agricultura ofereix enfront de l’agricultura convencional, no sols per a la salut sinó també des del respecte cap al medi ambient.

Més informació als telèfons 965766000 i 615398238.

REGIDORIA D’AGRICULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.