DOLÇ TAB JAZZ TANCA EL FESTACARRER ONDARA 2024

Ondara, 23.09.24. Ahir diumenge 22 de setembre, l’espectacular concert de Dolç Tab Jazz a l’Auditori Municipal d’Ondara va posar el passador final al Festacarrer Ondara 2024, que, organitzat per la Regidoria de Cultura, s’ha celebrat des del passat 12 de setembre; si bé els actes prevists per al dissabte 21 de setembre es van haver d’ajornar per les previsions de pluja. No obstant, la resta d’actes prevists per al cap de setmana, divendres 20 i diumenge 22 de setembre, si que es van poder dur endavant, com és el cas del concert del grup Dolç Tab Jazz, amb el seu característic so en que destaca l’ús de la dolçaina com a instrument solista, fusionant el jazz amb la música valenciana.

Els actes de la programació que s’han ajornat inclouen el plat fort del Festacarrer d’enguany (el concert de la Fúmiga i Cactus, i l’aplec de Muixerangues). L’Ajuntament d’Ondara va acordar traslladar tota la programació del Festacarrer del dissabte 21 de setembre, per al dissabte 2 de novembre, segons la disponibilitat de les diferents actuacions i grups prevists. Tant les entrades adquirides prèviament per al concert, com les acreditacions, seran vàlides per la nova data.

Quant al programa de Festacarrer, divendres es va fer la Dansà de la Marina; el recital Fam de Versos a càrrec de Llunació i el Correfoc a càrrec de la Colla de Dimonis de Massalfassar. Diumenge 22 de setembre, el programa incloïa la Diana participativa, els tallers d’arranjament de canyes i tensat de Tabals; A Toc de Vermut amb la colla de dolçaines i el grup de Danses Ocell; i el concert de Dolç Tab Jazz.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.